Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

«Πάνω από 1 εκατομμύριο απώλειες»!! Αποκάλυψη από Αμερικανό για Ουκρανία που σοκάρει, vid - Πρόκειται με διαφορά για τον πιο αιματηρό πόλεμο στην Ευρώπη από την εποχή του Β'Π.Π.!


 Σύμφωνα με τον απόστρατο Αμερικανό συνταγματάρχη και βετεράνο του Πολέμου του Κόλπου, ο οποίος ήταν σύμβουλος του υπουργού Άμυνας του Τραμπ, Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, οι ανεπανόρθωτες απώλειες του ουκρανικού στρατού κατά τη σύγκρουση με τη Ρωσία είναι τεράστιες.

Σημείωσε ότι έχει αξιόπιστες πληροφορίες ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν 600 χιλιάδες στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

«Μιλάμε για 600χιλ. νεκρούς και πάνω από 1 εκατομμύριο απώλειες συνολικά».

Την ίδια στιγμή, ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου είπε ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι, σε αντίθεση με τη ρωσική πλευρά, η Ουκρανία δεν είχε αποτελεσματική ιατρική εκκένωση και περίθαλψη των τραυματιών.

Ο McGregor μοιράστηκε την άποψή του για τις ρωσικές απώλειες.

Μπορείτε να λάβετε στοιχεία από 55 έως 60 χιλιάδες, ειδικά αν λάβετε υπ’όψιν τις απώλειες των Δημοκρατιών Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ και πιθανώς, των τσετσενικών δυνάμεων του Kadyrov

«Οι Ρώσοι πρέπει να έχουν γύρω στους 50χιλ. νεκρούς. Κάποιοι λένε λιγότερους κάποιοι περισσότερους. Αλλά η διαφορά είναι σημαντική»:

απεμπε-EPA photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις