Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Ηλεία: Πέταξε την πρώην σύντροφό του από το μπαλκόνι έπειτα από καβγά – Έπεσε από ύψος 3 μέτρων


 Ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που λίγο έλειψε να λάβει τραγικές διαστάσεις, καταγράφεται η περίπτωση τραυματισμού μιας 57χρονης Αυστριακής στο Κάτω Σαμικό, στην Ηλεία το απόγευμα της Κυριακής.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πύργου και έπειτα σε νοσοκομείο της Πάτρας, μετά την πτώση της από μπαλκόνι και ύψος τριών μέτρων, ύστερα από επεισόδιο που είχε με τον Έλληνα πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης της Δ.Α. Ηλείας στον Πύργο, ενώ κινητοποιήθηκε και το Α.Τ. Κρεστένων.

Ο 59χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, καθώς φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις του.

Όπως είπε, πάνω σε μια στιγμή έντασης και διαπληκτισμού με την πρώην σύντροφό του, την έσπρωξε με την καρέκλα στην οποία καθόταν στο μπαλκόνι. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κάγκελο του μπαλκονιού, υποχώρησε με αποτέλεσμα η 57χρονη γυναίκα να φύγει στο κενό από ύψος τριών μέτρων και να πέσει στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της ως πολυτραυματία και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις