Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

«Δεν είχαμε εχθρούς, Eίμαστε σοκαρισμένοι»: Συντετριμμένη η σύζυγος του δολοφονημένου τοπογράφου

 


«Δεν είχαμε εχθρούς, δεν είχαμε καμία αντιπαλότητα. Έχουμε μια υγιή εταιρεία από το 1997. Είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να έκανε αυτό το κακό», φέρεται να είπαν προφορικά στους αστυνομικούς ο συνέταιρος και σύζυγος του 54χρονου που  δολοφονήθηκε στο Ψυχικό.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης όταν άγνωστος που επέβαινε σε μηχανή πυροβόλησε έναν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή του Ψυχικού.

Το αυτοκίνητο μάρκας BMW είχε φιμέ τζάμια, ενώ την ώρα του εγκλήματος το θύμα το πάρκαρε έξω από την εταιρεία στην οποία ήταν συνέταιρος.

Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία και εντόπισε οκτώ κάλυκες, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Βίντεο έχει καταγράψει τον δράστη

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες βίντεο έχει αποτυπώσει τη στιγμή της δολοφονίας.

Το βίντεο έχει καταγράψει το εκτελεστή να φθάνει με λευκό κράνος και μηχανή μικρού κυβισμού. Στη συνέχεια έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε το θύμα, άλλαξε γεμιστήρα και συνέχισε να πυροβολεί.

Από τα βίντεο που έχουν στη διάθεση τους προσπαθούν να εξακριβώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής ενώ έχει ζητηθεί και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις