Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Eτοιμάζουν “πανδημία” τον φθινόπωρο;; Παγκόσμια συνάντηση των ελίτ στη διεθνή διάσκεψη κορυφής για τη γρίπη των πτηνών και τον σχεδιασμό της (η φώτο τα λέει όλα)!

 


Η παγκόσμια ελίτ στέλνει εκπροσώπους στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής για τη Γρίπη των Πτηνών (IBFS) για να συζητήσουν θέματα όπως, παράδοση εμβολίων και πώς να ελέγξουν την αφήγηση γύρω από την πανδημία της γρίπης των πτηνών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το IBFS θα διεξαχθεί στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, βολικά κοντά στα κεντρικά γραφεία της CIA στο Λάνγκλεϊ και θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Η σύνοδος κορυφής για τη γρίπη των πτηνών είναι κάτι σαν το Event 201, την άσκηση ετοιμότητας που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τον Οκτώβριο του 2019, λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί η πανδημία Covid στον κόσμο από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Η άσκηση ετοιμότητας για την πανδημία της γρίπης των πτηνών έρχεται καθώς η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ενισχύει τη προπαγάνδα περι μεταδοτικότητας και τη θνησιμότητας του ιού της γρίπης των πτηνών H5N1.

Ο Jon Fleetwood αναφέρει : Η κυβέρνηση επιτρέπεται να εξοπλίζει παθογόνα όπως η γρίπη των πτηνών με GOF λόγω ενός « παραθυρού » στη διεθνή συνθήκη «Βιολογικά Όπλα» (BWC) που επιτρέπει στις αρχές να παράγουν βιοόπλα από τα πιο επικίνδυνα παθογόνα που είναι γνωστά στην ανθρωπότητα καθώς ο αναφερόμενος σκοπός είναι για «ειρηνικές χρήσεις», όπως η ανάπτυξη εμβολίων.

Παρεμπιπτόντως, οι ΗΠΑ κατασκεύασαν ταυτόχρονα ένα νέο εμβόλιο mRNA για τη γρίπη των πτηνών H5N1,  συμφωνώντας  να πληρώσουν στην εταιρεία εμβολίων Moderna Inc. 176 εκατομμύρια δολάρια για το έργο με πόρους από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS).

Οι ηγέτες της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) έχουν ενημερώσει ότι ο οργανισμός θα παρακάμψει την αυστηρή διαδικασία έγκρισης φαρμάκων για τα εμβόλια της γρίπης των πτηνών, όπως έκανε για τα εμβόλια COVID-19 όταν χρησιμοποίησε το αμφιλεγόμενο εργαλείο Εξουσιοδότησης Έκτακτης Χρήσης (EUA).

Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη διαθέσιμες ασφαλείς, αποτελεσματικές, ευρέως προσβάσιμες ιατρικές θεραπείες για τη γρίπη των πτηνών. Αλλά όπως και με το Covid προβλέπεται να απαγορευτούν ώστε να παρουσιαστεί το εμβόλιο σαν την μόνη λύση.

Μόνο δύο οικογένειες ιών έχουν  εγκριθεί  για πειραματισμούς GOF από την κυβέρνηση από το 2017: ο κοροναϊός και η γρίπη των πτηνών. Ο κορωνοϊός προκάλεσε την “πανδημία” του 2019 COVID και τώρα η γρίπη προφανώςκαραδοκεί για την επόμενη πανδημία.

Το ότι οι μόνες δύο οικογένειες ιών πίσω από τις τελευταίες και επερχόμενες πανδημίες είναι οι ίδιοι οι παθογόνοι μικροοργανισμοί που έχει οπλίσει η κυβέρνηση, εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις ενέργειες και τις προθέσεις της κυβέρνησης.

Τα ερωτήματα είναι ιδιαίτερα δικαιολογημένα λαμβάνοντας υπόψη ότι τόσο το νομοθετικό όσο και το εκτελεστικό σώμα της κυβέρνησης έσπευσαν να καταθέσουν ένα τεράστιο νομοσχέδιο δαπανών στην αρχή του έτους που  διέθεσε  πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την μελλοντική αυτή πανδημία γρίπης, πολύ πριν από τις κύριες πηγές  υγείας ή μέσων ενημέρωσης τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τη γρίπη των πτηνών.

Το χρονοδιάγραμμα ανάγκασε τους ειδικούς στον τομέα της  υγείας να αναρωτηθούν εάν η επερχόμενη πανδημία της γρίπης των πτηνών προέκυψε αυθόρμητα ή αντιπροσωπεύει μια συντονισμένη επίθεση με βιολογικά όπλα.

«Ανησυχώ εξαιρετικά ότι το κοινό δεν θα μπορεί να συνδέσει τις τελείες», λέει ο Δρ. Richard Bartlett, αποδέκτης του Βραβείου Meritorious Service του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Τέξας. «Προβλέπω ότι το ίδιο σχέδιο που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του COVID θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της μελλοντικής πανδημίας γρίπης των πτηνών».

«Πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας, την πιθανότητα ότι έχουμε να κάνουμε με ένα βιολογικό όπλο, όχι με ένα φυσικό φαινόμενο», πρόσθεσε ο διευθυντής του τμήματος έκτακτης ανάγκης και πρώην σύμβουλος στην «Εργασιακή Ομάδα Ανισοτήτων Υγείας» του κυβερνήτη του Τέξας Ρικ Πέρι.

«Μπορεί η κύρια ροή μηνυμάτων και προπαγάνδας που μεταδίδονται στον αμερικανικό λαό να είναι να το ονομάσουμε μια κανονική «γρίπη Α» που ξεπήδησε απο τη φύση, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα συμβάν μαζικών πειραμάτων για βιολογικά όπλα με έναν ιό της γρίπης που κατασκευάστηκε με γενετική μηχανική ένα εργαστήριο.”

Σε τελική ανάλυση, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει μια άθλια και μακρά  ιστορία  απελευθέρωσης επικίνδυνων παθογόνων μικροοργανισμών σε αθώους πολίτες και στρατιωτικό προσωπικό χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους.

Τώρα, προσθέτοντας στον συντονισμό, μια «Διεθνής Σύνοδος Κορυφής για τη Γρίπη των Πτηνών» έχει  προγραμματιστεί  να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον, DC, στις 2-4 Οκτωβρίου, για να προετοιμαστεί η χώρα για στρατηγικές διαχείρισης.

Η σύνοδος κορυφής προκαλεί ανησυχία λόγω της ομοιότητάς της με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη λίγες εβδομάδες πριν από το χτύπημα της πανδημίας COVID.

Αυτό το συμβάν, που ονομάζεται  Event 201 , ήταν μια άσκηση προσομοίωσης πανδημίας που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη.

Φιλοξενήθηκε από κοινού από το Johns Hopkins Center for Health Security, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Η πανδημία του COVID θα ξεκινούσε τον Δεκέμβριο, αναγκάζοντας πολλούς να υποδείξουν το Γεγονός 201 ως απόδειξη ότι η παγκόσμια ελίτ ενορχήστρωσε την πανδημία του COVID.

Όπως και το Event 201, η νέα σύνοδος κορυφής για τη γρίπη των πτηνών θα συγκεντρώσει ειδικούς, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και εκπροσώπους από διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, της κτηνιατρικής επιστήμης, της επιδημιολογίας και της βιομηχανίας.

Το «πρακτικό» εργαστήριο και η εκπαίδευση θα συνεπάγονται «τεχνικές επιτήρησης, «διαγνωστικά εργαστηρίων» και «σχεδιασμό αντιμετώπισης επιδημιών».

Οι συμμετέχοντες θα σχεδιάσουν την ετοιμότητα, την ανταπόκριση και τις μελλοντικές επιπτώσεις μιας πιθανής εστίας γρίπης των πτηνών, δημιουργώντας μια πλατφόρμα για παγκόσμιο συντονισμό και επιτρέποντας συνεργασίες με οργανισμούς.

Η ατζέντα της συνάντησης έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με διάφορους τομείς που επηρεάζονται από τη γρίπη των πτηνών.

Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Επιχειρήσεις : Οι συνεδρίες θα επικεντρωθούν στον σχεδιασμό της επιχειρηματικής συνέχειας, την κατανομή πόρων και τις στρατηγικές μετριασμού του κινδύνου. Οι παρευρισκόμενοι θα μάθουν για την ασφάλεια των αλυσίδων εφοδιασμού, την πλοήγηση στα πρωτόκολλα ασφάλειας ταξιδιού και τη βελτιστοποίηση της ασφαλιστικής κάλυψης για την εξασφάλιση αδιάλειπτης λειτουργίας κατά τη διάρκεια μιας εστίας.
 • Χώρος εργασίας : Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στη διασφάλιση προτεραιότητας της διανομής αντιικών για τους βασικούς εργαζόμενους, στην αντιμετώπιση της αλυσίδας εφοδιασμού, στη διαχείριση των ελλείψεων προσωπικού και στη διατήρηση συνεχών λειτουργιών εν μέσω μείωσης του εργατικού δυναμικού.
 • Νοσοκομεία : Η ετοιμότητα του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης θα είναι βασική εστίαση, με συνεδρίες σχετικά με τις κλινικές επιπτώσεις, τη διαχείριση αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών και τον ρόλο των κυβερνητικών φορέων δημόσιας  υγείας σε καταστάσεις κρίσης.
 • Πρώτοι ανταποκριτές : Θα εξεταστεί η ενίσχυση των ικανοτήτων και ο συντονισμός των πρώτων ανταποκριτών, μαζί με αποτελεσματικές στρατηγικές επικοινωνίας κρίσεων και ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας για ταχεία αντίδραση.
 • Στρατιωτικά : Η σύνοδος κορυφής θα καλύψει επίσης τον ρόλο των στρατιωτικών και επειγουσών κέντρων επιχειρήσεων για τη διαφύλαξη της δημόσιας  υγείας και τη διατήρηση βασικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια πανδημιών.

Τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνουν:

 • Σχεδιασμός Μαζικής Διαχείρισης Θνησιμότητας
 • Επιτήρηση και Διαχείριση Δεδομένων
 • Στρατηγικές κοινοτικής ετοιμότητας
 • Παροχή εμβολίων και αντιιικών φαρμάκων
 • Ιατρικά Αντίμετρα
 • Κοινωνικοοικονομικές Επιπτώσεις στις Πτηνοτροφικές και Κτηνοτροφικές Βιομηχανίες

«Καλώς ήρθατε στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής για τη Γρίπη των Πτηνών, όπου αντιμετωπίζουμε τις πιεστικές ανησυχίες σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στη γρίπη των πτηνών», αναφέρει ένα φυλλάδιο για τη σύνοδο κορυφής.

«Με την εμφάνιση ενός εξαιρετικά λοιμογόνου στελέχους γρίπης των πτηνών που επηρεάζει τόσο τα βοοειδή όσο και τους ανθρώπους, είναι επιτακτική ανάγκη να συναντηθούμε για να συζητήσουμε την ετοιμότητα, τις στρατηγικές αντίδρασης και τις μελλοντικές επιπτώσεις αυτής της εξελισσόμενης κατάστασης».

Μένει να δούμε αν μια πανδημία γρίπης των πτηνών θα ξεκινήσει με τον ίδιο τρόπο μετά απο λίγες εβδομάδες της σύνοδου κορυφής, όπως έγινε με το COVID μετά το Event 201.

Μπορείτε να διαβάσετε το  φυλλάδιο της Συνόδου  εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις