Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Σοκ στην Ιταλία: Δολοφόνησε τον αδελφό του – Τον αποκεφάλισε και πέταξε το Kεφάλι από το Mπαλκόνι

 


Ένας 70χρονος δολοφονήθηκε από τον αδελφό του ενώ κοιμόταν, κοντά στην πόλη Μπενεβέντο της Κάτω Ιταλίας, με ασύλληπτα μακάβριο τρόπο. Μαχαίρωσε τον αδελφό του μέχρι θανάτου, στη συνέχεια τον αποκεφάλισε και τελικά πέταξε το κεφάλι του από το μπαλκόνι του σπιτιού. Αυτό που μπορεί να μοιάζει με την ιστορία μιας ταινίας τρόμου είναι στην πραγματικότητα το βίαιο τέλος έπειτα από έναν καβγά.

Κάποιοι γείτονες στη via Piano έγιναν μάρτυρες της ανατριχιαστικής σκηνής. Ο 59χρονος άνδρας -που προσδιορίζεται ως Μπενίτο Σ.- παραδόθηκε χωρίς αντίσταση.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Λίγες ώρες έπειτα από διαπληκτισμό, ο δράστης δολοφόνησε τον άτυχο αδελφό του αποκεφαλίζοντάς τον και αμέσως μετά πέταξε το κεφάλι του από το μπαλκόνι του σπιτιού στο οποίο βρίσκονταν.

Ο δολοφόνος μετά την μακάβρια δολοφονία, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης, χτύπησε το κουδούνι γειτονικού σπιτιού και ζήτησε να καλέσουν τους καραμπινιέρους.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου παραδέχθηκε την ενοχή του. Το θύμα, μετά την πρόσφατη συνταξιοδότησή του και τον θάνατο της συζύγου του, είχε αποφασίσει να επιστρέψει στο χωριό όπου είχε γεννηθεί, το Παναράνο, ελπίζοντας -όπως δήλωσαν φίλοι του- να μπορέσει να περάσει ήρεμα γεράματα.

Προς το παρόν δεν είναι ακόμη σαφές ποιοι ήταν οι λόγοι που πυροδότησε τη διαμάχη μεταξύ των αδελφών ούτε τι έκανε τον μικρότερο από τους δύο να γίνει αδελφοκτόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις