Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

KEPKYPA: «Ούρλιαζε, είχε φρικάρει το παιδί» – Σοκάρει ο πατέρας της 7χρονης που χτυπήθηκε από ρεύμα


 Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει ένα πανηγύρι στην Κέρκυρα, όταν ένα 7χρονο κοριτσάκι άγγιξε κατά λάθος τα κάγκελα στον περίβολο της εκκλησίας και την τίναξε το ρεύμα.

Η μαθήτρια του δημοτικού βρισκόταν σε πανηγύρι του χωριού Γιμάρι, μαζί με την οικογένειά της. Κάποια στιγμή ακούμπησε σε ένα κάγκελο περίφραξης, στον περίβολο της εκκλησίας και το ρεύμα την χτύπησε. Ο πατέρας της, που βρισκόταν δίπλα, αντιλήφθηκε αμέσως ότι το παιδί του υπέστη ηλεκτροπληξία, σύμφωνα με το Mega.

«Αρχίζει και ουρλιάζει, έχω σηκωθεί, έχει φρικάρει το παιδί. Aνατριχιάζω που το λέω. Ωστόσο το παράλογο είναι γιατί δεν έρχεται στην αγκαλιά μου ενώ είμαι δίπλα του οπότε με φώτισε ο θεός, δεν ξέρω, και το πιάνω το χεράκια και νιώθω το ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνάει κι εμένα», δήλωσε ο πατέρας της 7χρονης.

Σύμφωνα με όσα καταγγείλει ο πατέρας του παιδιού στο corfutvnews οι διοργανωτές έκαναν ρευματοκλοπή από κολόνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα τα κάγκελα κοντά στην κολόνα να έχουν μετατραπεί σε παγίδα θανάτου. «Αρχίζω και φωνάζω παιδιά εδώ υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα. Έχω παρακολουθήσει πως μπορεί να συνδέεται το κάγκελο της εκκλησίας με το ρεύμα. Παρατηρώ λοιπόν στα αριστερά ότι υπάρχει ένα Κολωνάκι με δεμένες μονωτικές ταινίες ένα καλώδιο έρχεται από την κολώνα της ΔΕΗ».

Πατέρας και κόρη πήγαν στο νοσοκομείο, με τις εξετάσεις να επιβεβαιώνουν πως η μικρή υπέστη ηλεκτροπληξία. «Ευτυχώς πήγα στο νοσοκομείο διότι στις 2 η ώρα αποδείχτηκε και από υπερηχογράφημα ότι η καρδούλα του παιδιού είχε πειραχτεί ευτυχώς λίγο».

Ο πατέρας κατήγγειλε το περιστατικό ρευματοκλοπής, ενώ στο κοριτσάκι, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, τοποθετήθηκε μηχάνημα 24ωρης καταγραφής του καρδιακού ρυθμού και παρακολουθείται από γιατρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις