Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Δεν παραδίδει την έδρα στη ΝΔ ο Αυγενάκης: «Σεβαστή η απόφαση της διαγραφής μου» (ΣΙΓΑ MHN XAΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ!)


 Δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα στη Νέα Δημοκρατία ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά τη διαγραφή του από την «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα για τη βιαιοπραγία σε βάρος εργαζομένου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Στην πρώτη του αντίδραση μετά την έξοδο από τη ΝΔ, αναφέρει ότι σέβεται την απόφαση της διαγραφής του, πως έδωσε εξηγήσεις για το συμβάν και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη.

«Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος. Ανήκω στη Νεα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας», τονίζει ο κ. Αυγενάκης.

Ολόκληρη η δήλωσή του

«Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη. Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος. Ανήκω στη Νεα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις