Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Στη Μύκονο ψάχνoυν οι αρχές την άκρη του νήματος για τη δολοφονία στο Ψυχικό

 


Σχέσεις και επαφές με το νησί της Μυκόνου που μπορεί να είχε το θύμα της άγριας δολοφονίας στο νέο Ψυχικό ξεσκονίζουν τις τελευταίες ώρες οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών.

Το θύμα δεν είχε απασχολήσει για κάτι τις αρχές, εκτός από το 2021 που είχε καταγγείλει έναν περίεργο ξυλοδαρμό σε βάρος του.

Επίσης ψάχνουν να βρουν βίντεο, για να διαπιστώσουν αν ο δράστης ή οι δράστες τον παρακολουθούσαν από την ώρα που έφυγε από το σπίτι, ενώ έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια τους κάλυκες για εξέταση, καθώς ο δράστης χρησιμοποίησε μια ολόκληρη γεμιστήρα.

Από τα βίντεο που έχουν στη διάθεση τους προσπαθούν να εξακριβώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής ενώ θα ζητηθεί και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου.


Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης όταν άγνωστος που επέβαινε σε μηχανή πυροβόλησε έναν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή του Ψυχικού.

Το αυτοκίνητο μάρκας BMW είχε φιμέ τζάμια, ενώ την ώρα του εγκλήματος το θύμα το πάρκαρε έξω από την εταιρεία στην οποία ήταν συνέταιρος.

Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης άδειασε όλη τη γεμιστήρα του όπλου του πάνω στο θύμα.

Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία και εντόπισε οκτώ κάλυκες, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις