Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/05) σε σούπερ μάρκετ, στην περιοχή Βρίσα στη Μυτιλήνη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εντός του καταστήματος βρισκόταν μια ηλικιωμένη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnet, η 65χρονη μητέρα των ιδιοκτητών του καταστήματος βρισκόταν εντός του κτιρίου, πυροδοτώντας έντονη ανησυχία για την ασφάλειά της.
Επί τόπου επιχειρούν 9 οχήματα με 22 πυροσβέστες, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και η εθελοντική ομάδα δασοπυρόσβεσης Πολιχνίτου, συνδράμοντας στις προσπάθειες κατάσβεσης και διάσωσης.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος του καταστήματος και αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρωθεί η εξωτερική προσπάθεια κατάσβεσης.
Πυροσβέστες προσπαθούσαν να μπουν στο εσωτερικό του κτηρίου.
NEOTEPA:
Νεκρή βρέθηκε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί η 65χρονη γυναίκα, μητέρα των ιδιοκτητών του σούπερ μάρκετ που τυλίχθηκε στις φλόγες τις πρωινές ώρες στο χωριό Βρίσα της Λέσβου.
Αμέσως σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Μυτιλήνης καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι μέσα στο βοηθητικό χώρο του σούπερ μάρκετ κοιμόταν η 65χρονη μητέρα των ιδιοκτητών του σούπερ μάρκετ.
H φωτιά ξεκίνησε από την αποθήκη όπου υπήρχαν πολλά εύφλεκτα υλικά. Επί τόπου βρίσκονται 9 οχήματα με 22 άνδρες, η εθελοντική ομάδα δασοπυρόσβεσης του Πολιχνίτου καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο τρίτο wc του σούπερ μάρκετ και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου