Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια τετραήμερης εκδρομής μαθητών από τη Γυμνασίου της Αχαΐας στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας ανησυχία στους γονείς και τις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχολικό λεωφορείο σταμάτησε για σύντομη στάση σε σταθμό της Εθνικής Οδού, επιτρέποντας στους μαθητές να κατέβουν για λίγο.
Όταν το λεωφορείο αναχώρησε, δύο ανήλικα κορίτσια παρέμειναν πίσω στον σταθμό χωρίς να αντιληφθούν οι συνοδοί καθηγητές. Αμέσως, τα δύο κορίτσια επικοινώνησαν με τους γονείς τους και κατάφεραν να ενημερώσουν μία ακόμα μητέρα, της οποίας η κόρη βρισκόταν στο λεωφορείο, ώστε να ειδοποιηθούν οι καθηγητές για την ακούσια απουσία τους.
Μετά από περίπου 45 λεπτά αναστάτωσης και ανησυχίας, το λεωφορείο επέστρεψε στον σταθμό και παρέλαβε τα δύο κορίτσια, τα οποία ήταν καλά στην υγεία τους.
Το περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια σοβαρά ζητήματα γύρω από την επιτήρηση και την ασφαλή διαχείριση τέτοιων εκδρομών, ενώ οι γονείς εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την έλλειψη προσοχής από την πλευρά των συνοδών καθηγητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου