Παρασκευή 2 Μαΐου 2025

Γελάει ο Kάθε πικραμένος με τα ανθρωπάκια της Νέας Τάξης – Ακυρώνεται η αποστολή Eυρωπαϊκών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία λόγω έλλειψης έμψυχου δυναμικού


 Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.:

Τι δουλειά έχουν Νατοϊκά κράτη να στείλουν στρατό στην Ουκρανία κάτι που σημαίνει συνέχεια του πολέμου από τη Μόσχα..

Ποιον κοροϊδεύουν και τι επιζητούν Γαλλοβρετανοί αφού κάνεις δεν το επικροτεί..

Πηγή x.com/Maks

Τα ευρωπαϊκά κράτη αδυνατούν να αναπτύξουν ακόμη και 25.000 στρατιώτες στην Ουκρανία ως μέρος μιας προτεινόμενης πολυεθνικής δύναμης «αποτροπής», δηλαδή πολύ λιγότεροι από τον στόχο των 64.000 στρατιωτών που πρότειναν οι Βρετανοί αξιωματούχοι άμυνας αρχικά, ανέφεραν οι Times στις 30 Απριλίου, επικαλούμενοι ευρωπαϊκές αμυντικές πηγές.

Η πρόταση, μέρος του σχεδιασμού για έναν «συνασπισμό των πρόθυμων», επανεκτιμάται τώρα εν μέσω ανησυχιών για την ικανότητα, τον κίνδυνο και την τελική ειρηνευτική διευθέτηση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας γιατί δεν βρίσκουν στρατιώτες.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο στην ιστοσελίδα:karditsastakra.com


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις