Ένας άνδρας 32 ετών κάνει οικονομίες ολόκληρη τη ζωή του, ώστε να καταφέρει να αγοράσει ένα σπίτι όπου θα ζήσουν με την σύντροφό του, με την οποία έχει σχέση τρία χρόνια.
Το σπίτι το αγόρασε στην εξωφρενική τιμή του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Η κοπέλα του εν τω μεταξύ, έχει αρνηθεί να πληρώσει το ελάχιστο για την προκαταβολή, την οποία ο άνδρας πλήρωσε εξ ολοκλήρου μόνος του.
Εν τω μεταξύ, έχει πάρει και ενυπόθηκο δάνειο. “Αγόρασα το σπίτι στο όνομά μου. Πιστεύω πως, αυτό είναι το λογικό από τη στιγμή που δεν είμαστε παντρεμένοι. Όταν παντρευτούμε, δεν έχω πρόβλημα να την βάλω στο συμβόλαιο”, εξηγεί ο άνδρας.
“Η μητέρα και η αδελφή της ανακατεύονται πολύ”
“Η αδελφή και η μητέρα της, τής λένε πως, δεν την έχω βάλει στο συμβόλαιο επειδή δεν την εμπιστεύομαι. Πως δεν γίνεται να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Εγώ νιώθω διχασμένος επειδή την εμπιστεύομαι” λέει ο 32χρονος.
Η σύντροφός του, προς το παρόν ζει με την μητέρα και την αδελφή της. Γενικά, ανακατεύονται πολύ στη σχέση τους. Συγκεκριμένα, η μητέρα της είναι πολύ προσβλητική μαζί του.
Η κοπέλα του την συμβουλεύεται και της μιλά για πράγματα που μόνοι οι δυο τους θα έπρεπε να συζητούν. Όπως για παράδειγμα, το σπίτι που αγόρασε ο άνδρας μόνος του.
Μιλώντας για το σπίτι του, ο άνδρας πιστεύει πως είναι ο μοναδικός που παίρνει οικονομικό ρίσκο, ενώ η σύντροφός του, δεν διατρέχει απολύτως κανέναν κίνδυνο.
Αν ωστόσο, προσφερόταν να βάλει χρήματα για την προκαταβολή, ο άνδρας με χαρά θα την έβαζε στο συμβόλαιο.
“Νιώθω ότι με εκμεταλλεύεται”
Η σύντροφός του ωστόσο, δεν έχει προσφερθεί ποτέ της να πληρώσει. Ο άνδρας αισθάνεται πως τον εκμεταλλεύεται.
“Τελευταία, η σχέση μας δεν πάει καλά. Νιώθω πως, σε πολλά πράγματα, δεν συμφωνώ με εκείνη και την οικογένειά της, πράγμα που δημιουργεί μεγάλη ένταση”, εξηγεί ο άνδρας.
“Να την προσθέσω απλώς στο συμβόλαιο του σπιτιού για να ικανοποιήσω τις απαιτήσεις της οικογένειάς της; Έχει αρχίσει να επηρεάζει και τη δική της σκέψη, γιατί όταν αγόρασα το σπίτι, δεν είχε αναφέρει ποτέ τίποτα για το συμβόλαιο”.
Τι θα τον συμβουλεύατε να κάνει;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου