Σάββατο 5 Ιουλίου 2025

Απασχόλησαν και “χτύπησαν”: Θρασύτατη κλοπή κοσμημάτων 50.000 ευρώ στο κέντρο της Πάτρας


 Σοκαρισμένος παραμένει γνωστός κοσμηματοπώλης της Πάτρας, μετά τη θρασύτατη κλοπή που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κατάστημά του, στην οδό Κορίνθου, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνδρες μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο παριστάνοντας τους πελάτες και, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να αποσπάσουν κασετίνα με κοσμήματα συνολικής αξίας 50.000 ευρώ!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε άμεσα στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της Ασφάλειας Πατρών, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι Αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος, το οποίο έχει πραγματοποιήσει παρόμοιες κλοπές και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Ο κοσμηματοπώλης, φανερά αναστατωμένος, ανέφερε ότι δεν αντιλήφθηκε αμέσως την απώλεια, καθώς οι δράστες ενήργησαν με ταχύτητα και επαγγελματισμό. Όπως φαίνεται, η μέθοδος που χρησιμοποίησαν είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ οι αστυνομικές Αρχές καλούν όποιον πολίτη έχει παρατηρήσει κάτι ύποπτο στην περιοχή την ώρα του περιστατικού να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις