Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026

Xωρίς ομιλία η Καρυστιανού στη συγκέντρωση για τα Τέμπη: «Αισθάνθηκα ότι δεν ήθελαν να μιλήσω»


 Χωρις να εκφωνήσει ομιλία αποχώρησε η Μαρία Καρυστιανού από την συγκέντρωση για την συμπλήρωση τριών ετών από την τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως ανέφερε η ίδια, είχε έτοιμη την ομιλία της ωστόσο αισθάνθηκε ότι «δεν ήθελαν να μιλήσει» με αποτέλεσμα να αποχωρήσει δύο ώρες αργότερα.

«Αισθάνθηκα ότι δεν ήθελαν να μιλήσω... Αυτό αισθάνθηκα, πέρασαν και δύο ώρες, μου πήρε λίγο χρόνο, όμως ένιωσα ότι δεν υπήρχε αυτή η διάθεση να μιλήσω όποτε και αποχώρησα», ανέφερε η ίδια σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

«Ήρθα στις 12 η ώρα που ήταν η ώρα της συγκέντρωσης, να μιλήσω και εγώ για το παιδί μου και για όλο τον αγώνα των Τεμπών. Κατάλαβα όμως ένα δίωρο μετά ότι η οργανωτική επιτροπή είχε ήδη διαμορφωμένο πρόγραμμα με την συμμετοχή ομιλιών συγγενών και εργατικών κέντρων. Αισθάνθηκα ότι δεν ήθελαν να μιλήσω... Αυτό αισθάνθηκα, πέρασαν και δύο ώρες, μου πήρε λίγο χρόνο, όμως ένιωσα ότι δεν υπήρχε αυτή η διάθεση να μιλήσω όποτε και αποχώρησα. Οι συγγενείς σε παρόμοιες εκδηλώσεις έπαιρναν τον λόγο και μιλούσαν. Είχε μιλήσει με τον Πάνο Ρούτσι, ήξερε ότι θα κατέβω να μιλήσω. Μίλησα με αρκετούς συγγενείς και γνώριζαν και την πρόθεση μου. Για κάποιο λόγο όμως δεν... υπήρξε μια άρνηση», είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις