Νίκος Μουρατίδης
Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά Φλωρίδη:
• “Είναι ο ορισμός της φασιστικής συμπεριφοράς”
Νέα οξεία επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία και διαβάσαμε με μεγάλη χαρά.
----------------------------
Σε συνέντευξη της χαρακτήρισε «φασίστα» τον κ. Φλωρίδη αλλά δεν χαρίστηκε και στον Πίπη Γεωργιάδη – που το παίζει υπουργός Υγείας, έχοντας υψηλές βλέψεις.
-----------------------------
Ανάμεσα στα άλλα είπε:
• “Ο κ. Φλωρίδης ως υπουργός Δικαιοσύνης επιχειρεί παρεμβάσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της απονομής της Δικαιοσύνης. Θέλει να ελέγχει τους δικαστές, θέλει να ελέγχει και τους δικηγόρους. Ο κ. Φλωρίδης που είναι ο ορισμός της φασιστικής συμπεριφοράς και της εκτροπής έχει πετύχει να έχουν οργιάσει όλα τα φασιστοειδή, με πρώτον τον πατέρα Πλεύρη εναντίον μου, που στρέφονται με καθ’ υπόδειξη του Φλωρίδη κι έχουν βγει από τα λαγούμια τους διότι ο Φλωρίδης ανασύρει τη Χρυσή Αυγή”.
-------------------------------------
Και επειδή είναι ασταμάτητη….
• “Αυτό το οποίο ενοχλεί τον Φλωρίδη είναι ότι εγώ δεν το βουλώνω και υπερασπίζομαι τις οικογένειες των θυμάτων”.
Και όταν την ρώτησαν για τον Πίπη, είπε:
• “Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλει να φάει τη θέση του Μητσοτάκη”.
-------------------------------
--------------------------------
Αυτός λοιπόν ο Πίπης, ο λεγόμενος υπουργός Υγείας που έχει άποψη και λόγο επί παντός επιστητού ενοχλήθηκε για την ορκωμοσία του Πέτρου Κωνσταντίνου της Ανταρσυα - Antarsya -
στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.
Ο κ. Κωνσταντίνου αντί να ορκιστεί στο Σύνταγμα και τους νόμους, διάβασε έναν δικό του όρκο, κάτι που ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «εξοργιστικό». «Εξευτελίζει την ορκωμοσία, λέγοντας όλες αυτές τις ανοησίες», αναφέρει -μεταξύ άλλων- στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας ότι «δεν έχει καμία απολύτως θέση» στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων «έως ότου δώσει τον νενομισμένο όρκο».
Θέλετε να διαβάσετε το κείμενο της ορκωμοσίας του Πέτρου Κωνσταντίνου το οποίο ενόχλησε τον … ενοχλητικό Πίπη Γεωργιάδη;
Ιδού:
• «Δηλώνω στην τιμή και τη συνείδησή μου ότι θα αγωνίζομαι για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζόμενων, ντόπιων και μεταναστών, για την ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ και του ιμπεριαλισμού. Για να μπουν οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους! Για να μπει τέλος στους πολέμους και τη γενοκτονία στη Γάζα. Για να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι στα Τέμπη, την Πύλο και τη "Βιολάντα". Για τη λευτεριά στην Παλαιστίνη και τη διεθνιστική αλληλεγγύη πάνω από σύνορα. Για μια κοινωνία κάτω από τον έλεγχο των εργαζόμενων, απαλλαγμένη από την καπιταλιστική βαρβαρότητα και εκμετάλλευση, τη φτώχεια και την καταπίεση, με πλήρη διαχωρισμό Εκκλησίας και κράτους. Για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις φυλής, φύλου, έθνους και θρησκείας. 82 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τη ναζιστική κατοχή, τιμώντας τους νεκρούς της Αντίστασης, τους 200 εκτελεσμένους στην Καισαριανή, τιμώντας τον Παύλο Φύσσα, τον Σαχζάτ Λουκμάν και τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, θα αγωνίζομαι για μια πόλη εναρμονισμένη με τις κοινωνικές ανάγκες και το περιβάλλον, με δημοκρατία, ελευθερία, αλληλεγγύη, χωρίς ρατσισμό και νεοναζί».
Εγώ ενθουσιάστηκα με το κείμενο της ορκωμοσίας του κ. Πέτρου Κωνσταντίνου.
Ο Πίπης Γεωργιάδης ενοχλήθηκε.
Δεν είμαστε ίδιοι.
------------------------------
Φαντάζομαι να ενοχληθεί και με την ακόλουθη είδηση.
• Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις υποκλοπές!
Για πρωτοφανή απόπειρα συγκάλυψης, που συγκλονίζει τα θεμέλια του πολιτεύματος, έκαναν χθες λόγο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) σε σχέση με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης των υποκλοπών από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Κωνσταντίνο Τζαβέλλα.
---------------------------
Ο κόσμος βρίσκεται σε απόγνωση, έχει χάσει το χαμόγελο του και η απαισιοδοξία του δεν βρίσκει πάτο.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών):
Η ακρίβεια στην Ελλάδα δεν περιορίζεται μόνο στα καύσιμα αλλά υπάρχει παντού.
Ακρίβεια υπάρχει και σε βασικά αγαθά και σε υπηρεσίες, οπότε η κατανάλωση στην αγορά είναι πεσμένη.
Η έρευνα του ΙΟΒΕ δείχνει ότι οι Έλληνες εξακολουθούν να είναι με διαφορά οι πιο απαισιόδοξοι καταναλωτές στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακολουθούν οι καταναλωτές της Ρουμανίας και της Σλοβενίας.
Παράλληλα, πάνω από 7 στα 10 νοικοκυριά στην Ελλάδα περιμένουν νέα άνοδο των τιμών, ενώ το 63% δηλώνει ότι με δυσκολία βγάζει το μήνα.
Αυτό είναι το κυβερνητικό έργο.
------------------
Η Ντόρα Μητσοτάκη- Κούβελου προκειμένου να αλλάξει λίγο την ατζέντα και να φανεί κάπως «ανθρώπινη» είπε:
• «Ο κόσμος βρίζει για την ακρίβεια και έχει δίκιο»
Είπε πολλά κατά την εμφάνιση της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, δίνοντας πρώτο λόγο σε προσωπικές της ιστορίες, μίλησε για πόσες φορές έχει ερωτευτεί στην ζωή της μέχρι που έκανε και την συγκινημένη.
Έχεις δει ποτέ την Ντοράκλα – όπως την λέει μια φίλη μου – συγκινημένη;
Μην σου τύχει!!!!
-------------------------------------
Στο Μαξίμου κάνουν χαρές και πανηγύρια με την ενδεχόμενη επίσκεψη του Trump στην Αθήνα.
Είναι απίστευτοι ρε φίλε.
Πιστεύουν ότι ο κόσμος θα παραμυθιαστεί και θα ξεχάσει τα μεγάλα προβλήματα και τα μεγάλα σκάνδαλα, επειδή αυτό το νούμερο, η Kimberly Guilfoyle ανακοίνωσε ότι τον Ιούλιο θα έρθει στην Αθήνα ο απεχθής υπουργός πολέμου του Trump, ο Pete Hegseth και εντός του 2026 θα έρθει και ο ίδιος ο πρόεδρος της.
Να την πληροφορήσουμε λοιπόν ότι είναι ανεπιθύμητος, και ο ένας και ο άλλος.
Και αυτός ο παράφρονας εγκληματίας Pete Hegseth και ο παράφρονας εγκληματίας Donald Trump.
Ουστ!
------------------------------------
Πανηγυρισμοί των Τούρκων για τον διηπειρωτικό πύραυλο και τα ναυτικά drones kamikaze που παρουσίασαν στην αμυντική έκθεση Saha Expo 2026 που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.
Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας παρουσίασε τον πρώτο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο εγχώριας κατασκευής, με εμβέλεια 6.000 χλμ, ενώ η εταιρεία Aselsan παρουσίασε τη νέα της σειρά KILIC από «αυτόνομα» υποβρύχια drones και αυτόνομες τορπίλες, καθώς και το kamikaze USV TAYFUN.
Όρε μάνα μου τι έχει να γίνει!!!!!
------------
Έτσι που λες κουκλίτσα μου, οι τουρκικές αρχές έφεραν στο φως τον «YILDIRIMHAN», τον πρώτο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο (ICBM) που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από την τουρκική αμυντική βιομηχανία και οι Τούρκοι εθνικιστές πανηγυρίζουν.
Τα καινούργια αυτά όπλα νέας γενιάς που είναι made in Türkiye, τοποθετούν τους γείτονες στο κλειστό club των χωρών με δυνατότητες στρατηγικών πληγμάτων σε διηπειρωτικό επίπεδο.
Γιούρια!!!!!!!
-----------------------------
Πανελλαδική απεργία την επόμενη εβδομάδα.
Η ΑΔΕΔΥ (Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσιοϋπαλλήλων) προχωρά την επόμενη εβδομάδα σε νέα πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση, με αιχμή μια σειρά από οικονομικά και θεσμικά αιτήματα των δημοσίων υπαλλήλων.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η απεργία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2026, ενώ στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος, η οποία θα εξελιχθεί σε πορεία στο κέντρο της πόλης.
Τα ζητούμενα είναι:
η επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού,
οι ουσιαστικές αυ-ξήσεις αποδοχών,
η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και
η ενίσχυση των ερ-γασιακών δικαιωμάτων.
-----------------------------
Όσο αφορά τον καιρό σας έχω… ευχάριστα νέα.
• Ο καιρός θα είναι σαν ένα εκρηκτικό «κοκτέιλ» με αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και 30άρια.
Θέλουμε μόνο τριαντάρια χωρίς αφρικάνικη σκόνη. Γίνεται;
-------------------------------
Επίσης γίνεται να πετάξει κάποιος μια πατσαβούρα στην μούρη του Γιάννη Λοβέρδου για να σταματήσει να μιλάει σαν τον Άδωνη, επί παντός επιστητού;
Τι είπε πάλι, διαβάσατε;
• «Η κυρία Κοβέσι δεν θα πει ποτέ σε Έλληνα βουλευτή πώς θα ασκεί τα καθήκοντά του»
Κύριε από τέτοιε μου, κατ’ αρχάς σχεδόν κανείς Έλληνας βουλευτής της κυβέρνησης δεν ασκεί τα καθήκοντα του – γιατί αλλιώς θα λειτουργούσαν ρολόι κάποια πράγματα.
Και δεύτερο, ο Ελληνικός λαός παρακαλάει και εύχεται η κ. Κοβέσι να επεμβαίνει συνέχεια και να «ξεβρακώνει» όλους τους παράνομους πολιτικούς σας και τους παρατρεχάμενους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου