Με τον δικό του τρόπο αποχαιρετά ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου την Μάρω Κοντού που πέθανε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 92 ετών στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Ο ηθοποιός που συνεργάστηκε με την Μάρω Κοντού σε πολλές ταινίες του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου, με ανάρτηση του λέει το δικό του αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό.
Στην ανάρτηση του ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκαλεί την Μάρω Κοντού, Ελενίτσα, από την γνωστή ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» όπου συμπρωταγωνιστούσαν.
«Αντίο Ελενίτσα μου. Άλλα είχαμε συμφωνήσει. Μεγάλη παράκληση. Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε όλα αυτά τα τηλεφωνήματα. Καταλαβαίνω απόλυτα τη δουλειά σας αλλά παρακαλώ να καταλάβετε κι εμένα.
Έφυγε μια σπουδαία φίλη. Μια σπουδαία κυρία. Όλα τα άλλα δεν έχουν κανένα νόημα. Ούτε οι βαρύγδουπες δηλώσεις ούτε τίποτα. Η Μάρω ήταν και θα είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο», γράφει στην ανάρτηση του ο Γιώργος Κωνσταντίνου
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου