Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2026

Πάτρα: 50χρονος ένιωσε αδιαθεσία, κατέρρεύσε σε φαρμακείο και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο


 Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει από το πρωί την κοινωνία της Πάτρας. Ένας 50χρονος άνδρας έχασε ξαφνικά τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και σκορπίζοντας το σοκ σε όσους βρέθηκαν μάρτυρες των δραματικών στιγμών που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της απέλπιδας προσπάθειας να κρατηθεί στη ζωή.

Το χρονικό της μοιραίας αδιαθεσίας
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος άνδρας άρχισε να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία. Αντιλαμβανόμενος ότι η κατάστασή του χειροτερεύει, οικείο του πρόσωπο έσπευσε να τον μεταφέρει άμεσα σε φαρμακείο της περιοχής. Στόχος τους ήταν να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ή να εκτιμηθεί γρήγορα η σοβαρότητα των συμπτωμάτων από τον φαρμακοποιό.
Δυστυχώς, ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος του. Δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον χώρο του φαρμακείου, ο 50χρονος έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο έδαφος, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό σε όσους ήταν παρόντες.
Μάχη για τη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο
Η κινητοποίηση ήταν ακαριαία. Κλήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να φτάνουν πολύ γρήγορα στο σημείο. Αφού παρέλαβαν τον αναίσθητο άνδρα, ξεκίνησαν μια μάχη με τον χρόνο μέσα στο ασθενοφόρο.
Ο 50χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο. Εκεί τον περίμενε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες και εξάντλησε κάθε ιατρικό μέσο για να τον επαναφέρει και να τον κρατήσει στη ζωή. Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, η καρδιά του 50χρονου δεν άντεξε και ο άνδρας κατέληξε μέσα στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις