Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2026

Τραγωδία στο Πακιστάν: 28 νεκροί μετά από κατάρρευση οροφής σχολείου - Ανάμεσά τους 27 παιδιά


 Τραγωδία σημειώθηκε στην πόλη Πεσαβάρ του Πακιστάν, όπου τουλάχιστον 27 μαθητές και μία εκπαιδευτικός έχασαν τη ζωή τους όταν κατέρρευσε η οροφή ιδιωτικού σχολείου. Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν ακόμη 20 άνθρωποι, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό του νοσοκομείου Lady Reading Hospital (LRH).

Όπως μετέδωσε το πακιστανικό τηλεοπτικό δίκτυο Geo News, οι υγειονομικές αρχές είχαν αρχικά ανακοινώσει τέσσερις νεκρούς, ωστόσο στη συνέχεια αναθεώρησαν τον αριθμό των θυμάτων, καθώς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο περισσότερες σοροί.

Άγνωστα τα αίτια της κατάρρευσης

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου, Μοχάμαντ Ασίμ, όλα τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους ήταν ηλικίας κάτω των 13 ετών.

Τα αίτια της κατάρρευσης παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί τι προκάλεσε την πτώση της οροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις