Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026

Πάστορας βάζει παιδιά να σπάνε αγάλματα της Παναγίας – Οργή με το BINTEO - Έκανε τον γύρο του διαδικτύου.


 Ένας πάστορας σε εκκλησία στο Τέξας επέτρεψε σε παιδιά να σπάσουν αγάλματα Θεοτόκου πάνω στη σκηνή, ως… επιβράβευση στο πλαίσιο μιας άσκησης «βιβλικών δοκιμασιών».

Μετά από μια πρόσφατη Λειτουργία στην εκκλησία Stedfast Baptist Church στο Cedar Hill του Τέξας, ο πάστορας Jonathan Shelley δημοσίευσε βίντεο στον λογαριασμό του στο X.

Στα πλάνα φαίνονται παιδιά να σπάνε «αγάλματα της Παναγίας» και «καθολικά είδωλα», με τον ίδιο να δικαιολογεί τις ενέργειες επικαλούμενος την… Παλαιά Διαθήκη και τα καλέσματα κατά της ειδωλολατρίας.

Ο Shelley διακρίνεται να χαμογελά καθώς ανήλικοι χτυπούν με σφυριά αγάλματα της Παναγίας, μπροστά από τον άμβωνα της εκκλησίας.

Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό Protestia στο X, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 προβολές και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, τόσο από Προτεστάντες όσο και από Καθολικούς στις ΗΠΑ και αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις