Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2026

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στα Τρίκαλα - Στις φλόγες έξι αποθήκες

 


Φωτιά είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα της Τρίτης (6/10) σε εργοστάσιο βαμβακιού στα Τρίκαλα, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, καθώς στις εγκαταστάσεις υπήρχαν μεγάλες ποσότητες βαμβακιού.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr στις φλόγες έχουν παραδοθεί έξι αποθήκες με βαμβάκι, με την επιχείρηση κατάσβεσης να είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της φύσης του υλικού και του αυξημένου κινδύνου αναζωπυρώσεων.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις και οχήματα της Πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να περιορίσουν το μέτωπο και, κυρίως, να εμποδίσουν την επέκταση της φωτιάς σε άλλες εγκαταστάσεις.

Οι φλόγες ήταν ορατές από μεγάλη απόσταση και προκάλεσαν αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς, τα οποία θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις