Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2026

Σοκάρει το πανελλήνιο ο Πάνος Ρούτσι: Φουσκωτοί μέσα σε ένα Tζιπ με φιμέ Tζάμια μου πρόσφεραν μία τσάντα γεμάτη Xρήματα για να βγάλω από τη μέση τη Ζωή Κωνσταντοπούλου


 Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του 22χρονου Ντένις που έχασε τη ζωή του στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Συνεχίζοντας την κατάθεσή του, η οποία είχε διακοπεί την προηγούμενη εβδομάδα όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο κ. Ρούτσι αποκάλυψε για πρώτη φορά στο δικαστήριο ένα περιστατικό που, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, σημειώθηκε το 2025, λίγους μήνες μετά την απεργία πείνας που είχε πραγματοποιήσει.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε προσπάθεια χρηματισμού του με σκοπό να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση, αλλά και η συνήγορός του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και παρακολουθήσεις.

Όπως υποστήριξε, άγνωστοι τον παρέσυραν σε συνάντηση με το πρόσχημα ότι διέθεταν στοιχεία για την υπόθεση των Τεμπών, του προσέφεραν μεγάλο χρηματικό ποσό και του ζήτησαν να απομακρύνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και να σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση.

«Με πήραν τηλέφωνο από ξένο νούμερο. Το σήκωσα και μου είπαν πως έχουμε κάποια στοιχεία για την υπόθεση. Ελάτε στο τάδε σημείο για να σας τα δώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Onlarissa.gr.

Ο ίδιος περιέγραψε όσα, σύμφωνα με την καταγγελία του, ακολούθησαν όταν έφτασε στο προκαθορισμένο σημείο. «Πήγα στο σημείο. Ήταν ένα τζιπ με φιμέ τζάμια. Βλέπω κάτι φουσκωτούς. Μου πήραν το κινητό μου, άνοιξαν την πόρτα και μπήκα μέσα. Στο αμάξι ήταν ένας τύπος».

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του, ο άνδρας που βρισκόταν στο όχημα του έδειξε μια τσάντα με χρήματα. «Σε αυτή την τσάντα υπάρχουν λεφτά, πολλά λεφτά. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να βγάλεις από τη μέση την Κωνσταντοπούλου και να σταματήσεις να ασχολείσαι», του είπε, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Πάνος Ρούτσι, και μεταφέρει το Onlarissa.gr.

«Αυτό με τις παρακολουθήσεις γινόταν συνέχεια. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Τι κάναμε εμείς;» κατέθεσε προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε τι έγινε εκείνο το βράδυ. Θέλω να μάθω ποιος έδωσε εντολή να μπαζώσουν εκείνη την νύχτα. Ακόμα θρηνούμε»

Για το ζήτημα των εκταφών, σύμφωνα με το larissanet.gr, τόνισε: «Είμαι πολύ σίγουρος ότι μέσα στο παιδί μου υπάρχουν και άλλα μέλη. Δεν μπορεί το χαρτί που μας δίνουν οι ιατροδικαστές να είναι το ίδιο με όλα τα παιδιά. Είναι σαν copy-paste. Να μας δώσουν επιτέλους το δικαίωμα να ορίσουμε τεχνικούς συμβούλους να προχωρήσουμε. Γιατί ακόμα δεν έχουμε νέα; Γιατί μας κοροϊδεύουν. Δεν είμαστε εμείς που το καθυστερούμε. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Είναι και το οικονομικό. Τρία χρόνια έχουμε εξαντληθεί οικονομικά. Νοιώθουμε ότι μας κοροϊδεύουν τέσσερα χρόνια. Εμείς ψάχνουμε στοιχεία, εμείς παλεύουμε. Ούτε ένας δεν μας είπες συγνώμη. Λίγη ανθρωπιά δεν υπάρχει».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις