Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

IGOR KONASHENKOV : ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΥ…ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη δόση ειρωνείας είχε η δήλωση του εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στις τουρκικές καταγγελίες ότι ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος παραβίασε την περασμένη Παρασκευή τον τουρκικό εναέριο χώρο.

Ο αντιστράτηγος İgor Konashenkov εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, σχολιάζοντας τις τουρκικές καταγγελίες ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι Τούρκοι θα πρέπει να πάψουν να κάνουν προπαγάνδα τύπου… Χόλυγουντ, γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και θα πρέπει να πάψουν να παίζουν επικίνδυνα προπαγανδιστικά παιχνίδια.
Η ειρωνική αυτή δήλωση του Ρώσου αντιστράτηγου, δημοσιεύεται σήμερα σε πολλές τουρκικές εφημερίδες με την επισήμανση ότι σύμφωνα με τους Ρώσους οι Τούρκοι ούτε λίγο ούτε πολύ δεν… ξέρουν να δουλεύουν τα ραντάρ τους με τα οποία φαντάζονται ρωσικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου τους.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, μάλλον τα τουρκικά ραντάρ θα έπιασαν κάποιο άλλο αντικείμενο, ή ακόμα και κάποιο αεροσκάφος κάποιας άλλης χώρας, (εδώ έριξε υπονοούμενα για αμερικανικό αεροσκάφος) και το πέρασαν για ρωσικό, προφανώς με το μεγάλο άγχος που έχουν πάθει τελευταία με τους Ρώσους.
Κόκαλο η Άγκυρα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www,nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις