Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! Ιρακινά μαχητικά σκότωσαν 250 μαχητές και κατέστρεψαν αυτοκινητοπομπή του ISIS (Βίντεο)

Σχεδόν 40 οχήματα των τζιχαντιστών του ISIS κατέστρεψαν ολοσχερώς κοντά στη Φαλούτζα (ανατολικό τμήμα της επαρχίας Ανμπάρ) οι ιρακινές αεροπορικές επιδρομές.

Μια ιρακινή στρατιωτική πηγή δήλωσε ότι η οχηματοπομπή κατάφερε να σπάσει το κλοιό ασφαλείας που είχαν επιβάλει οι Ιρακινές δυνάμεις που πρόσφατα απελευθέρωσαν την πόλη της Φαλούτζα και διέφυγαν σε μια ανοικτή περιοχή της ερήμου. «Η Ειδική Ομάδα Commanded διέταξε την ιρακινή αεροπορία να καταστρέψει την αυτοκινητοπομπή, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η συμμαχία με την υπό αμερικανική ηγεσία όταν ενημερώθηκε για το γεγονός, αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εναέρια εκστρατεία υπό το πρόσχημα ότι κάποιοι τζιχαντιστές συνοδευόταν από τις οικογένειές τους», σύμφωνα με το Συριακό πρακτορείο ΑΜΝ, έρχοντας να διαψεύσει την Daily mail που έγραψε νωρίτερα σήμερα για αντίποινα των Αμερικανικών στην επίθεση των τζιχαντιστών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ΑΤΑΤΟΥΡΚ.
Οι αεροπορικές επιθέσεις σκότωσαν τουλάχιστον 250 τζιχαντιστές στα οχήματά τους, με μερικά από αυτά να είναι φορτωμένα με όπλα και πυρομαχικά και να είναι εξοπλισμένα με πολυβόλα. Το Ιρακινό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο από την επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις