Υλικά :
Ι κιλό αλεύρι
Μαγιά 1 φακελάκι ,η 20γραμ.σε μορφή νωπή
1 ποτήρι Λάδι (όσο πάρει)
Μισό κιλό φέτα
1 πρέζα χοντρό αλάτι ή 2 πρέζες ψιλό (εξαρτάται πόσο αλμυρή είναι η φέτα)
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε τη μαγιά με το αλεύρι (νερό όσο πάρει) και το λάδι.
Το αφήνουμε για κάμποση ώρα να φουσκώσει.
Και έπειτα έχουμε θρυμματίσει τη φέτα και την προσθέτουμε ζυμώνοντας για λίγο ακόμη.
Λαδώνουμε το ταψί μας και την αδειάζουμε μέσα
Ψήνουμε στους 180 για 45’ (εξαρτάται και από τον κάθε φούρνο.
Συνταγή από την μαμά φίλης τις σελίδας μου Αretousa Areti από το Μεσολόγγι την ευχαριστώ πολύ πραγματικά έγινε πολύ ωραία !!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Πατρις - θρησκεία - οικογένεια. Ισότιμη και ασφαλής θέση της γυναίκας στην κοινωνία‼️
-
Βασίλης Ταουξής ποινικοποιείται ο δημοσιος λογος απο 1 μαιου... ποσο αληθεια μπορει να ειναι ενεργός και ποσο να εφαρμοστει;
-
Το Ντουμπάι να έχει «βυθιστεί» στο νερό και η έρημος έξω από την πόλη να έχει μετατραπεί σε… «θάλασσα»!
-
Είναι ένα αρχαίο φυτό, στις θεραπευτικές ιδιότητες του οποίου έχουν αναφερθεί αναφέρονται ο Ιπποκράτης, ο Ασκληπιός, ο Θεόφραστος και ο Γα...
-
Ο Dr John Campbell , Ph. D. αναφέρθηκε σε μια ιαπωνική μελέτη που δημοσιεύτηκε στις 8 Απριλίου στο Cureus με τίτλο «Αυξημένη ηλικ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου