Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ραχήλ για Μπεκατώρου: Δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε

«Μαλλί με μαλλί» ετοιμάζονται να… πιαστούν Ραχήλ Μακρή και Μαρία Μπεκατώρου.

Η Ραχήλ μπήκε στον «κόπο» να σχολιάσει στην εκπομπή «La BiriBiri»  τις δηλώσεις της παρουσιάστριας ότι το μάτι της πολιτικού έχει πέσει και χρειάζεται βλεφαροπλαστική, λες και δεν υπάρχουν σημαντικότερα θέματα:
 «Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε. Είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από πού έχεις ξεκινήσει, της δόθηκε η ευκαιρία και τώρα νομίζει κι αυτή πως είναι μεγάλη παρουσιάστρια».
Αφορμή για να πιάσει στο στόμα της την Ραχήλ η Μπεκατώρου ήταν οι δηλώσεις της πολιτικού για την Ελένη Μενεγάκη στα «Καλημερούδια»:
«Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της».
Τότε, η Μπεκατώρου έσπευσε να υπερασπιστεί την Μενεγάκη λέγοντας: «Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις