Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                               (από τον Θωμά Γαζή)

                                               ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!


Το ζώδιο σας θα βρεθεί φέτος στο επίκεντρο ενός εξαιρετικά ισχυρού πλανητικού σχηματισμού. Η δύναμη αυτού του σχηματισμού είναι τέτοια που μπορεί να σας φέρει καταιγιστικά γεγονότα και εξελίξεις στην καινούργια χρονιά, εξελίξεις που μπορεί να μην είναι πάντοτε σύμφωνες με τις δικές σας επιθυμίες. Μια λεπτή γραμμή θα διαχωρίζει την επιτυχία από την αποτυχία και θα εναπόκειται
κυρίως σε σας και στο είδος των χειρισμών που θα κάνετε το αν θα έλξετε τελικά την πρώτη ή τη δεύτερη. Είναι λοιπόν σημαντικό να διαχειριστείτε πολύ ώριμα, έξυπνα και μεθοδικά τις ισχυρές πλανητικές επιρροές που εστιάζονται φέτος στο ζώδιο σας (ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Ιουλίου. Πάνω απ' όλα, εσείς μην επιτρέψετε σε κάποια άτομα να σας "μανιπουλάρουν" στη διάρκεια της καινούργιας χρονιάς).

Όσο πάντως προχωράει το 2017 θα διαμορφώνεται ένα όλο και πιο γόνιμο σκηνικό για σας τους/τις Καρκίνους και οι υποθέσεις σας θα αρχίσουν να παίρνουν μια πιο θετική τροπή. Προς το τέλος δε της χρονιάς - που θα σας συνδράμει και ο ευεργετικός πλανήτης Δίας - θα αρχίσετε να συναντάτε πιο ευνοϊκές περιστάσεις και θα πετυχαίνετε πιο εύκολα τους στόχους σας!

Στους πρώτους εννέα μήνες ο πλανήτης Δίας θα βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις ρίζες σας και το παρελθόν σας. Ίσως σας φέρει τότε αντιμέτωπους με κάποια σχετικά ζητήματα. Στην πορεία όμως ο Δίας θα αρχίσει να δρα ευεργετικά για σας, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι σας, με την οικογένειά σας και με τη γενικότερη συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση. Θα σας φέρει εύνοια σε αυτούς τους τομείς και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πιο ζεστές και αληθινές σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως αποφασίσετε να ανανεώσετε ή και να επεκτείνετε τον χώρο στον οποίο ζείτε.

Μετά τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας θα περάσει σε έναν ακόμη πιο αρμονικό απέναντι σας "ηλιακό" τομέα. Εκείνη η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί ακόμη πιο φωτεινή για σας, με σημαντικές καινούργιες ευκαιρίες να σας δίνονται σε όλους γενικά τους τομείς - ειδικά αν έχετε γεννηθεί Ιούνιο ή αρχές Ιουλίου.  Ίσως αυξηθεί κατακόρυφα τότε το επίπεδο της ενεργητικότητας σας αλλά και η ζωτικότητα σας.


                                        Επαγγελματικά - Οικονομικά

Μια ριζική αλλαγή ή ανανέωση φαίνεται να κάνετε φέτος εσείς οι Καρκίνοι σε σχέση με το αντικείμενο της δουλειάς σας, μια αλλαγή που μπορεί να σας αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη - όπως και σε βάθος χρόνου επαγγελματική αναγνώριση. Θα πρέπει όμως να γίνετε πιο αυθεντικοί και να μάθετε να σκέπτεστε έξω από τα καθιερωμένα, με έναν ριζοσπαστικό και κατά κάποιον τρόπο "ανορθόδοξο" τρόπο.  Μορεί να σημειώσετε τότε μεγάλες, ανεπάντεχες επιτυχίες!

Γενικά, η φετινή χρονιά προσφέρεται για να βάλετε σε εφαρμογή κάποια πρωτοποριακά σας σχέδια και ιδέες σας. Κατά περιόδους, ίσως  βρεθείτε να "ταλαντεύεστε" ανάμεσα σε δύο διαμετρικά αντίθετες καταστάσεις (ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουλίου). Θα πρέπει λοιπόν να εργαστείτε εντατικά και μεθοδικά, για να σταθεροποιήσετε τα δεδομένα γύρω σας και για να τα φέρετε στα δικά σας μέτρα.

Ο βασικός σας αντίπαλος θα είναι οι τυχόν βιαστικές σας κινήσεις (σας επηρεάζει έντονα ο Δίας, ο οποίος στην αρνητική του εκδοχή φέρνει επιπολαιότητα). Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και κινηθείτε μεθοδικά και προγραμματισμένα (ειδικά μέχρι τις 9 Οκτωβρίου που θα είναι λιγότερο ευνοϊκός απέναντι σας ο πλανήτης Δίας). Μετά τις 10 Οκτωβρίου ο ευεργετικός Δίας θα περάσει σε έναν πιο αρμονικό για σας τομέα και θα σας ανοίξει ακόμη πλατύτερους ορίζοντες στη δουλειά σας. Θα σας βοηθήσει να προβληθείτε δυναμικά και να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Προτιμήστε να κάνετε τότε τις σημαντικές κινήσεις που έχετε στο μυαλό σας.

Αναμένεται να ευνοηθούν περισσότερο φέτος τα επαγγέλματα εκείνα που έχουν να κάνουν με τη σίτιση και την εστίαση, με τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Επίσης, οι δουλειές εκείνες που σχετίζονται με υψηλή, πρωτοποριακή τεχνολογία, με το διαδίκτυο και με τα ηλεκτρονικά.

Η χρονιά πάντως φαίνεται να ξεκινάει ευνοϊκά για σας. Ο Ιανουάριος προσφέρεται για να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες και για να κάνετε ανοίγματα στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις θετικές του αυτές επιρροές γιατί στους επόμενους μήνες το σκηνικό "σκληραίνει". Ειδικά στο τρίμηνο Φεβρουαρίου - Απριλίου μπορεί να συναντήσετε πληθώρα εμποδίων αλλά και αντιρρήσεις στα σχέδια σας από την πλευρά ανθρώπων που λειτουργούν σα φορείς εξουσίας απέναντι σας. Ο Ιούλιος φαντάζει πολύ δυναμικός για σας, με τον ΄Αρη να κινείται στο ζώδιο σας. Θα πάρετε τότε το τιμόνι των καταστάσεων στα δικά σας χέρια. Και όπως προαναφέραμε, ακόμη πιο ευνοϊκές επιρροές θα δεχτείτε από τις 10 Οκτωβρίου και έπειτα!    

Στη διάρκεια της καινούργιας χρονιάς φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τα εξής ευνοϊκά για σας τους/τις Καρκίνους διαστήματα: από  26 Φεβρουαρίου ως τις 14 Μαρτίου (ο Ερμής θα βρίσκεται τότε σε μία ιδιαίτερα αρμονική απέναντι σας θέση). Από 22 Ιουνίου - 6 Ιουλίου (εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδος για συναλλαγές και διαπραγματεύσεις! Ο "κερδώος" Ερμής θα βρίσκεται τότε στο ζώδιο σας). Πάρτε επίσης πρωτοβουλίες στο διάστημα 17 Οκτωβρίου - 8 Νοεμβρίου (που ο "φτεροπόδαρος θεός" θα "διελαύνει" στον φιλικό σας Σκορπιό).

Αντίθετα, κινηθείτε πολύ προσεκτικά στο διάστημα 20 Απριλίου - 3 Μαΐου, που ο Ερμής θα είναι ταυτόχρονα και ανάδρομος και δυσαρμονικός απέναντι σας. Ίσως προκύψουν τότε μια γενικότερη ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και αναβολές.

Οι επιτυχίες σας στον επαγγελματικό τομέα θα βελτιώσουν σημαντικά και τα οικονομικά σας. Χρήματα από τρίτες πηγές, από τυχερά παιχνίδια ή και από επιστροφές ίσως έρθουν στα χέρια σας γύρω στη Σεληνιακή έκλειψη της 11ης Φεβρουαρίου ή στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς. Κινηθείτε προσεκτικά τον Απρίλιο (που θα δέχεστε έντονα δυσαρμονικές επιρροές) και τον Αύγουστο (που θα συμβούν δύο εκλείψεις - μία σεληνιακή και μία ηλιακή - στο τομέα των οικονομικών σας. Θα προκύψουν τότε ασταθείς συνθήκες  και μπορεί να υποστείτε μεγάλες απώλειες. Από την άλλη, αν κινηθείτε έξυπνα και μεθοδικά και καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε τις ανατροπές που θα δημιουργηθούν μπορεί και να κερδίσετε τότε κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό!).


                                                                  Αισθηματικά

Δυνατές επιθυμίες και συγκινήσεις αναμένεται να κυριαρχήσουν πάνω σας στο μεγαλύτερο διάστημα της καινούργιας χρονιάς. Αν είσαστε μόνοι σας είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε τη δίδυμη ψυχή  σας. Αν είσαστε ήδη δεσμευμένοι θα ανακαλύψετε καινούργια ενδιαφέροντα με τον άνθρωπο σας και θα νιώσετε και πάλι ερωτευμένοι μαζί του. Τις πιο ερωτικές επιδράσεις θα τις δεχτείτε στο δεύτερο κομμάτι της χρονιάς και ιδιαίτερα από τον Αύγουστο και έπειτα. Το τέλος του φετινού καλοκαιριού και το φθινόπωρο μπορεί να αποδειχτούν “καυτά” για σας.

Όσοι/ες από σας είσαστε γεννημένοι γύρω στις 9 Ιουλίου δέχεστε φέτος τις ισχυρότατες επιρροές του πλανήτη Πλούτωνα. Μπορεί λοιπόν να βιώσετε έναν έντονο ερωτικό πάθος - που θα έχει και μία γεύση παρανομίας μέσα του. Προσέξτε όμως να μη βρεθείτε μπλεγμένοι/ες με κάποιο άτομο που μπορεί να έχει μια "σκοτεινή" πλευρά στην προσωπικότητα του και γενικά στη ζωή του.

Εξαιρετικά ερωτικός διαγράφεται για σας ο φετινός Ιανουάριος! Στη διάρκεια του οι δύο πλανήτες που συνθέτουν το αρχετυπικό ζευγάρι του έρωτα - η Αφροδίτη και ο Άρης - θα βρίσκονται αμφότεροι σε έναν εξαιρετικά αρμονικό απέναντι σας τομέα! Αν και παραδοσιακά θεωρείστε ντροπαλοί/ές, εκείνο το διάστημα θα γίνετε εξαιρετικά τολμηροί και διεκδικητικοί και θα είσαστε γενικά  ακαταμάχητοι/ες στο ερωτικό πεδίο!

Έντονες αλλά ανεξέλεγκτες καταστάσεις μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο σας στο διάστημα Φεβρουαρίου - αρχές Ιουνίου  (από μία κοσμική συγκυρία η Αφροδίτη θα βρίσκεται για πολλούς μήνες τότε σε έναν αυστηρό και γενικά δύσκολο απέναντι σας τομέα). Δεν αποκλείεται να προκύψουν στο συγκεκριμένο διάστημα σφοδροί έρωτες ή πάθη (ακόμη και στο περιβάλλον της δουλειάς σας), τα οποία όμως μπορεί να αποκτήσουν κάποια στιγμή ένα "διαβρωτικό" χαρακτήρα και να δημιουργήσουν αρνητικό αντίκτυπο στο οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Μια αίσθηση του τύπου "ξαναβλέπω το ίδιο έργο" μπορεί να κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή γύρω στα τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου. Καταστάσεις που θα ξεκινούν αισιόδοξα μπορεί να καταλήγουν ανεπάντεχα σε τριβές και αδιέξοδα - ενώ θα συμβαίνουν διαρκώς "πισωγυρίσματα". Είναι πιθανό να προκύψουν τότε κάποιες παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Η πιο "καυτή" περίοδος της χρονιάς αναμένεται να είναι εκείνη από τις 29 Ιουλίου ως τις 26 Αυγούστου, που θα "διελαύνει" στο ζώδιο σας η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη. Η μόνη δυσκολία που θα έχετε στο συγκεκριμένο διάστημα θα είναι ίσως εκείνη της επιλογής του πιο κατάλληλου από τους/τις πολλούς/ές υποψήφιους/ες παρτενέρ που θα βρεθούν να κινούνται στο περιβάλλον σας!

Από τις 10 Οκτωβρίου και έπειτα εμφανίζεται ένα ερωτικό τσουνάμι στον ορίζοντα και αρχίζει να σαρώνει τη ζωή σας. Ευκαιρίες θα σας παρουσιάζονται τότε ακόμη και στις πιο άχρωμες και ρουτινιάρικες περιστάσεις, προξενώντας σας ζωηρά χτυποκάρδια (ειδικά μέσα στο Νοέμβριο)!

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "΄Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις