Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Toυρκία- η Ρωσία γνώριζε την παρουσία τούρκων στρατιωτών στην περιοχή του al Bab…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ  »ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ » ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

H Toυρκία τονίζει ότι σε πρωθύστερο χρονικό διάστημα είχε κοινοποιήσει στο ρωσικό στρατό  τις θέσεις των στρατιωτών της στην περιοχή της Β Συρίας αναφορικά με την αεροπορική ρωσική επιδρομή στο  Al-Bab στη Συρία. Σύμφωνα με το τουρκικό ΓΕΣ ο τουρκικός στρατός είναι εδώ και 10 ημέρες στην περιοχή και η ρωσική πλευρά το γνώριζε αυτό.
Tο τουρκικό Επιτελείο δηλώνει ότι δεν άλλαξε τις θέσεις και διάταξη των δυνάμεων των μαονάδων της στη συριακή περιοχή του Al-Bab.
Όπως υπενθυμίζεται από το « Interfax », από ρωσική αεροπορική επιδρομή   κοντά στην συριακή πόλη al Bab ακούσια σκοτώθηκαν 3 τούρκοι στρατιώτες και τραυματίστηκαν άλλοι  11.vesti 10.2.17
Σύμφωνα με το al manar το τελευταίο 48ωρο σκοτώθηκαν 13 τούρκοι στρατιώτες στην περιοχή ενώ συνολικά όπως αναφέρει το Dogan 66 τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν από την αρχή της επιχείρησης Ασπίδα του Ευφράτη στη Συρία στις 24 Αυγούστου.
Όπως αναφέρει άλλη πηγή στους 3 τελευταίους μήνες al-Bab 85 τούρκοι στρατιώτες και  270 σύμμαχοί τους του FSA σκοτώθηκαν 29 τανκ καταστράφηκαν 800 ρωσικές όσο και τουρκικές αεροπορικές επιδρομές σημειώθηκαν …… - Εικόνα1
 - Εικόνα2
 - Εικόνα3
 - Εικόνα4
 - Εικόνα5
 - Εικόνα6
 - Εικόνα7
 - Εικόνα8
 - Εικόνα9
 - Εικόνα10
 - Εικόνα11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις