Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Μία ομάδα από την Αυστραλία που ξεκίνησε.... Ένα Kίνημα απελευθερωτικό στο oποίο επιτέλους συνδέονται ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΙΤΣΕΣ !!!


 Andrew Mavroudis

Μία ομάδα από την Αυστραλία που ξεκίνησε από κτηνοτρόφους - σκεπτόμενα άτομα που βλέπουν τι έρχεται και έχουν πικράν πείραν από τις προδοσίες των πολιτικών μας σε βάθος δεκαετιών, αρχίζει και μεγαλώνει γρήγορα.

Ένα κίνημα απελευθερωτικό στο οποίο επιτέλους συνδέονται ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΙΤΣΕΣ !!!

Αγρότες, αυθεντικοί Αβορίγινες ιθαγενείς (όχι διορισμένες καρύδες - έξω μαύροι-μέσα λευκοί), υγιειονομικοί, βετεράνοι στρατιώτες, κλπ, κάποια πατριωτικά κόμματα, ενώνουν την φωνή τους.

Σκοπός του κινήματος είναι η διάδοση της πραγματικότητας, η εύρεση άξιων ηγετών ανά περιοχή, και το απόλυτο ξεβράκωμα των πολιτικών που είναι υποχείρια της ΝΤΠ. Μιας και είναι πλέον αργά και αδύνατον για κάποιες λογικές κινήσεις στρατηγικής, όπως λχ παύση πληρωμών, το κίνημα βασίζεται στην άμεση επαφή με τους πολιτικούς για να εξηγήσουν την θέση τους πάνω στα πιο ευαίσθητα ζητήματα που μας αφορούν όπου οι νομοθεσίες τους δεν υπολογίζουν ούτε Σύνταγμα αλλά ούτε και τις επιθυμίες του λαού.

Άμεση αποχώρηση από τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ και καταδίκη του ΠΟΦ.

Τέρμα στα σχέδια της ΝΤΠ, τέρμα στην προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής, woke και πολιτικής ορθότητας στα ΜΜΕ και στην εκπαίδευση, και όλα βασικά τα αντιεπιστημονικά που μας προβάλουν οι ψυχοπαθείς κερδοσκόποι.

Τέρμα οι υψηλές τεχνολογίες θανάτου, έξυπνες πόλεις, μονοπώλια φαρμακοβιομηχανιών, ψεκασμών και τροποποίησης του καιρού, και αναποτελεσματικών πηγών πράσινης ενέργειας.

Ενίσχυση τοπικών παραγωγών πρώτης ύλης και αγροτιάς/κτηνοτροφίας.

Δημιουργία υδραγωγείων για τις ανάγκες όλων.

Το πρόβλημα που επείγει είναι η επικείμενη ψήφιση του ψηφιακού νομίσματος και της ψηφιακής ταυτότητας στο τέλος Μαίου. Για το τελευταία μας λένε οι πολιτικές λέρες πως είναι εντελώς προαιρετικό. Ναι αυτό έλεγαν και για τα μπόλια... Δεν θα έχουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες και φυσικά τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Αν τα περάσουν με τις νομοθεσίες τους τότε καήκαμε!

Δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας για θεωρίες και αμπελοσοφίες.


Όπως το έχω αναφέρει επανηλειμμένα στο παρελθόν, ότι κακό και καλό βγει στον κόσμο, ξεκινάει από την Αυστραλία.

Αυτό το κίνημα είναι μοναδικό στο ότι ενώνει όλες τις πρόστυχες τελίτσες των δυναστών. Και η ηγετική βάση δεν είναι οι διανοούμενοι αλλά ο απλός πολίτης, ο βιοπαλαιστής ΜΕ την υποστήριξη των αληθινών και ευσυνείδητων επιστημόνων.

Καμμία επανάσταση δεν πετυχαίνει αν ο κοσμάκης δεν κατέχει τα βασικά. Αλλιώς σκορποχώρι... όπως βλέπουμε παντού γύρω μας. Μεμονωμένες προσπάθειες λίγων που δεν καταλήγουν πουθενά, που εύκολα συντρίβονται από το σύστημα.

Τέλος πάντων. Να δούμε που θα βγει...


Πάντως, επειδή όποτε προβλέπω κάτι και προειδοποιήσω, πρώτος εγώ πληρώνω το τίμημα. (αλλιώς πώς θα έλεγα ότι σας τα είπα και δεν με ακούσατε; 😄)

Άλλωστε το διαισθάνομαι....

Υπάρχει τεράστια πιθανότητα να με χάσετε. Θα εξαφανιστώ από εδώ μέσα και δεν θα είμαι ο μόνος. Όχι πως θα πάθω κακό, μην ανησυχείτε. Κανείς δεν μπορεί να μου κάνει κακό. Έχω προστασία από ψηλά - καρατσεκαρισμένο 😅.

Κι αν κάνω λάθος να ξέρετε πως θα το μάθετε αργά ή γρήγορα...

Απλώς δεν θα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο πλέον ή τουλάχιστον μόνο σπασμωδικά. Άλλωστε ο ένας μπροστά στο σύνολο που πρέπει να επιβιώσει, δεν είναι τίποτα. Μέχρι τότε συνεχίζουμε ανάλογα με την διάθεση... έτσι κι αλλιώς δεν κάνω εγώ καμία διαφορά στην ζωή σας.

Έρχονται απίστευτα δύσκολες μέρες.

Μπορεί να τα φαντάζεστε, να τα λέτε αλλά σας διαβεβαιώ πως στην πραγματικότητα οι περισσότεροι δεν έχετε ιδέα...

Πρώτα θα έρθει μαύρη πείνα.


Καλή δύναμη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις