Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Γερό τρολάρισμα στον Τραμπ -Γιατί πλημμύρισε το Twitter με φωτογραφίες του με μπουρνούζι [εικόνες]

Tα social media κατακλύστηκαν με φωτογραφίες του Ντόναλντ Τραμπ με μπουρνούζι μετά τον ισχυρισμό του εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου ότι ο πρόεδρος
«σίγουρα δεν φοράει μπουρνούζι.»
Σε άρθρο τους, που δημοσίευσαν την Κυριακή, οι Τάιμς της Νέας Υόρκης έδωσαν μια διόλου κολακευτική εικόνα της καθημερινής ζωής στο Λευκό Οίκο, με τους συνεργάτες του προέδρου να αδυνατούν να εντοπίσουν τους διακόπτες και να συναντώνται στα σκοτεινά, τους επισκέπτες να αναγκάζονται να αναζητήσουν μόνοι τους την έξοδο μετά από συναντήσεις και μια «σκοτεινή, ως επί το πλείστον άδεια Δυτική Πτέρυγα».
Το άρθρο ανέφερε ότι νέος πρόεδρος βλέπει πολλή ώρα τηλεόραση φορώντας το μπουρνούζι του και σημειώνει όλα τα αρνητικά σχόλια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σων Σπάισερ, είπε ότι το ρεπορτάζ ήταν «τόσο γεμάτο με ανακρίβειες και ψέμματα», ώστε οι Τάιμς της Νέας Υόρκης να χρωστούν μια συγγνώμη στον Τραμπ.
Αλλά κι ο ίδιος ο πρόεδρος χαρακτήρισε μέσω tweeter «απόλυτη φαντασία» το ρεπορτάζ της «αποτυχημένης» εφημερίδας.
«Οι αποτυχημένοι ΝΥΤimes γράφουν απόλυτη φαντασία για μένα. Δυο χρόνια τώρα το έχουν πάρει στραβά και τώρα εφευρίσκουν ρεπορτάζ και πηγές!»



Ο Σπάισερ τα έβαλε ιδιαίτερα με την αναφορά του άρθρου στο μπουρνούζι, η οποία, όπως είπε, «είναι στην κυριολεξία η επιτομή των ψευδών ειδήσεων»


«Δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος έχει μπουρνούζι. Σίγουρα δεν φοράει ένα», είπε.
Ορισμένοι στα social media αναρρωτήθηκαν που βασίζει τους ισχυρισμούς του ο Σπάισερ. Άλλοι αμφισβήτησαν και τις προτεραιότητές του, μετά την αποκάλυψη των Τάιμς ότι ο Τραμπ δεν είχε ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες του εκτελεστικού διατάγματος που υπέγραψε και με το οποίο εξασφάλισε στον ακροδεξιό αγκιτάτορα και σύμβουλό του, Στιβ Μπάνον μια θέση πλήρους μέλους στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας.



Αλλά η δήλωση του Σπάισερ ότι ο πρόεδρος «σίγουρα» δεν φορά μπουρνούζι ήταν αυτή που αμφισβητήθηκε πιο έντονα, όταν τα social media κατακλύστηκαν με παλαιότερες φωτογραφίες του Τραμπ τυλιγμένου στο μπουρνούζι του...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις