Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ – Θρίλερ με Τούρκο σε ελληνική βραχονησίδα κοντά στη Σύμη

Ένα γρίφο καλούνται να λύσουν οι ελληνικές αρχές, καθώς Τούρκος υπήκοος εντοπίστηκε σε βραχονησίδα αργά χθες Τρίτη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 28χρονο  Τούρκο που εντοπίστηκε από το Λιμενικό στη βραχονησίδα Νίμος έξω από τη Σύμη.
Ο ίδιος δεν αποκάλυψε τους λόγους που πέρασε στην Ελλάδα, παρά μόνο ότι πλήρωσε 2.500 ευρώ διακινητή για να τον μεταφέρει. Πάντως, το γεγονός ότι βρέθηκε εκεί δυο μέρες μετά το δημοψήφισμα αποτελεί ζήτημα για τις ελληνικές αρχές κι ερευνάται.
Ο νεαρός, έφθασε μόνος του σε βραχονησίδα κοντά στη Σύμη. Δήλωσε πως είναι δικηγόρος κι έδειξε επαγγελματική ταυτότητα, ενώ είχε στην κατοχή του και διαβατήριο.
Νωρίτερα ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με τον διεθνή τηλεφωνικό αριθμό άμεσης βοήθειας «112» και λίγο αργότερα εντοπίστηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, σε μια ερημική παραλία της βραχονησίδας.
Για την περίπτωση του συλληφθέντα έχουν δείξει ενδιαφέρον στελέχη του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, οι οποίοι μέσω πληροφοριακών διαύλων επιχειρούν να διαπιστώσουν αν τα στοιχεία ταυτότητας που δήλωσε είναι τα πραγματικά και αν διώκεται από τις τουρκικές αρχές.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις