Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τον αρχηγό ΓΕΝ

«Έχουμε τη βούληση, τα μέσα, τη γνώση και την ετοιμότητα, αν απαιτηθεί, θα κάνουμε αυτό που έχουμε εκπαιδευθεί μία ζωή, θα νικήσουμε», είπε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και τόλμη», ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι «τα παιδιά του είναι και παιδιά μας, καθώς και ότι και το τελευταίο ευρώ που δίνει από το υστέρημα του για την άμυνα της χώρας δεν πάει χαμένο».

Ο αντιναύαρχος κ. Τσούνης, έκανε σαφές ότι η Ελλάδα δεν απειλείτε και η κύρια αποστολή του Πολεμικού Ναυτικού είναι η αποτροπή εχθρικής ενέργειας, η προάσπιση των εθνικών συμφερόντων, η αντιμετώπιση απειλών όπως και της τρομοκρατίας.

Ο αρχηγός ΓΕΝ παράλληλα τόνισε και την ανάγκη για εγρήγορση και ετοιμότητα για να «αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις», όπως είπε. Επίσης, αναφέρθηκε στην κοινωνική προσφορά του Πολεμικού Ναυτικού και στο ρόλο που διαδραματίζει η χώρα μας με τις ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις της που αποτελούν παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή.

πηγή

Πηγή: http://www.greek-inews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις