Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Η “βροχή” από εξώδικα και η απάντηση της ΠΟΕΣ

“Κι ένα και δύο και  τρία και πολλά,πολλά εξώδικα”… Κι έτσι για αλλαγή μηνύσεις! Η δραστηριότητα της “ομοσπονδίας” που έγινε γνωστή μόνο απ΄ αυτή τη δραστηριότητα
έστειλε εξώδικο και στην ΠΟΕΣ! Ένα ακόμη δηλαδή…Υπάρχει και χρόνος και φαίνεται ότι υπάρχει και η οικονομική άνεση, γιατί αυτά τα πράγματα κοστίζουν. Δεν είναι απλό να ΄χεις δικηγόρο τον κ.Θανάση Πλεύρη, από τους πιο γνωστούς δικηγόρους των Αθηνών,τουλάχιστον για τις μηνύσεις. Εκτός αν προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.
Η ΠΟΕΣ εξέδωσε ανακοίνωση για το νέο εξώδικο:
“Η μηδαμινής εκπροσώπησης και νομικής αμφισβήτησης φερόμενη ως «νέα» Ομοσπονδία στρατιωτικών – σφραγίδα, απέστειλε προς την Ομοσπονδία μας εξώδικη δήλωση με την οποία μας καλεί – εμάς και δημοσιογράφο, διαχειριστή διαδικτυακής σελίδας στρατιωτικού περιεχομένου – να σταματήσουμε τις «διχαστικές» συμπεριφορές μεταξύ των στρατιωτικών, απειλώντας μας με προσφυγή στα Δικαστήρια.
Κατανοούμε τον πανικό των ελαχίστων, μετρημένων στα δάκτυλα των χεριών, συναδέλφων, που προσπαθούν δυστυχώς με διάφορα μέσα και παρελκυστικές τακτικές, να καπηλευτούν αγώνες και κατακτήσεις 13 ετών άλλων, που επισφραγίστηκαν με την ψήφιση του ν.4407/2016, με βάση τον οποίον είδαν ξαφνικά «φως» και «μπήκαν».
Η Ομοσπονδία μας, εκπροσωπώντας σχεδόν το σύνολο των εν ενεργεία στρατιωτικών ανά την Επικράτεια, με τις 24 πρωτοβάθμιες ενώσεις μέλη της και αντιλαμβανόμενη πλήρως το θεσμικό της ρόλο, θα συμπεριφερθεί για μια ακόμη φορά υπεύθυνα και δεν θα μπει σε δημόσιο διάλογο.
Όσα εμπόδια κι αν βάζουν κάποιοι το μόνο που κάνουν είναι χαλύβδινη τη θέλησή μας. Η Π.Ο.Ε.Σ. ήταν και θα παραμείνει ο χώρος έκφρασης όλων των στρατιωτικών, ανεξαρτήτως κλάδου, βαθμού και εκάστοτε ηγεσίας. Αυτό το κέρδισε με αγώνες που έδωσε όταν κάποιοι άλλοι – πολύ ισχυρότεροι – χλεύαζαν και πολεμούσαν με κάθε μέσο, κάθε προσπάθεια συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών. Αυτοί λησμονήθηκαν γρήγορα. Ας έχουν υπόψη οι ελάχιστοι, αυτόκλητοι και όψιμοι «εκπρόσωποι», που εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους, ότι αν συνεχίσουν την ίδια πορεία, θα έχουν την ίδια τύχη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις