Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ηθοποιός «αποκεφάλισε» τον Τραμπ και προκάλεσε σάλο -«Ντροπή σου!» η απάντηση Τραμπ [εικόνες]

Η φωτό που ανέβασε η κωμικός  Kathy Griffin προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ και την υποχρέωσε να ζητήσει συγγνώμη. Ο Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε έντονα.

«Λυπάμαι. Το πήγα πολύ μακριά. Είχα άδικο», έγραψε η κωμικός λίγες ώρες αφότου ανέβασε στα social media μια φωτογραφία, η οποία την έδειχνε να κρατάει το κεφάλι του Τραμπ, μετά από αποκεφαλισμό, μέσα στα αίματα.
Η 56χρονη ηθοποιός δέχτηκε κριτική από παντού μόλις ανέβασε τη φωτό που κρίθηκε κακόγουστη. Σε σημείο που παρενέβη και η υπηρεσία ασφαλείας του αμερικανού προέδρου, με απειλές εναντίον της.

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε έξαλλος:
«Η Kathy Griffin θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό της. Τα παιδιά μου και ειδικά ο 11χρονος γιός μου Μπάρον ζουν πολύ άσχημα αυτή την εικόνα. Είναι αηδία».

Οπως γράφει μάλιστα το αμερικανικό σάιτ TMZ σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, ο μικρός γιός του αμερικανού προέδρου πανικοβλήθηκε όταν είδε αποκεφαλισμένο τον πατέρα του στην τηλεόραση, νομίζοντας ότι είναι αλήθεια.
Προκαλώντας την οργή και αηδία του αμερικανού προέδρου και πολλών Αμερικανών, η Kathy Griffin απέσυρε γρήγορα την φωτογραφία από τον λογαριασμό της.
«Λυπάμαι, ειλικρινά. Είμαι κωμικός, ξεπέρασα τη γραμμή, το πήγα πολύ μακριά», έγραψε. Πρόσθεσε ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να υποκινήσει σε βία, ότι κατάλαβε πως αυτή η φωτογραφία του Tyler Shields δεν ήταν αστεία και ότι η ίδια έκανε λάθος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις