Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Πλάνταξαν στο κλάμα και οι Φιλιππινέζοι στον αποχαιρετισμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ( Photos)

Βαρύς ο πόνος για τα παιδιά και τα εγγόνια, την οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από την απώλεια του μεγάλου πολιτικού.

Οικογένεια ωστόσο δεν θεωρείται μόνο η εξ΄αίματος συγγένεια. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη σχέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τα άλλα άτομα που έμεναν μαζί του στο σπίτι.
Ο λόγος για τους ανθρώπους που φρόντιζαν τον Πρόεδρο και την οικογένεια και περιποιούνταν την κατοικία για πολλά χρόνια, το οικιακό προσωπικό που διαμένει για μεγάλο διάστημα εντός του σπιτιού και θεωρούνται οι άνθρωποι που ήταν καθημερινά πιο κοντά στον Κώστα Μητσοτάκη μέχρι το τέλος.
Οι Φιλιππινέζοι οικιακοί βοηθοί, βρέθηκαν και αυτοί μαζί με την οικογένεια σε όλη τη διάρκεια της τελετής και στο νεκροταφείο στον Αργουλιδέ. Μάλιστα, δεν πρόκειται μόνο για τους 2 εικονιζόμενους Φιλιππινέζους οι οποίοι είναι και οι παλαιότεροι εργαζόμενοι της οικογένειας. Στην ταφή παρευρέθηκαν τα παιδιά και τα εγγόνια τους, που μεγάλωναν στο ίδιο σπίτι με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Να σημειωθεί πως πριν από χρόνια όταν ο Κωνσταντίνος και η Μαρίκα Μητσοτάκη είχαν συμπληρώσει 55 χρόνια γάμου είχαν  κάνει ένα μεγάλο τραπέζι στο σπίτι τους στα Χανιά, όπου είχαν καλέσει όλο το προσωπικό και τους ανθρώπους που δούλευε γι’΄αυτούς όλα αυτά τα χρόνια

Με πληροφορίες από το zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις