Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Μπορούμε και εμείς να το Περάσουμε…. » Βιαία Διάβαση Ποταμού» από την «31 Μ/Κ ΤΑΞ » (φωτό)

Μπορούμε και εμείς να περάσουμε το Ποτάμι ...Το μήνυμα που έστειλε στην άλλη πλευρά   η «31 Μ/Κ ΤΑΞ ««ΚΑΜΙΑ» 
δεν επιδέχεται αμφισβήτηση …Καιρός ήταν  να περάσουμε και στην Επίθεση
3
Από 03 έως 07 Ιουλίου 2017, το Δ΄ Σώμα Στρατού με την ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΣ»), πραγματοποίησε εκπαίδευση στα Πλωτά Μέσα.7
Το προσωπικό εκπαιδεύτηκε σε αντικείμενα αναγνώρισης και εξασφάλισης ακτής, κατασκευής ελαφράς σχεδίας, κατασκευή γέφυρας μεταφοράς οχημάτων και πεζογέφυρας.
8
Επίμετρο της εκπαίδευσης, αποτέλεσε η ΤΑΜΣ Βιαίας Διάβασης Ποταμού, που εκτελέσθηκε από την 31 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία (31 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΑΜΙΑ»), η οποία ενισχύθηκε από Μηχανικό Μάχης της 1ης Στρατιάς (730 ΤΜΧ-Γ/Φ) και του Δ΄ ΣΣ (744 ΤΜΧ-Γ/Φ).45
Να σημειωθεί οτι όλες οι ενέργειες εκτελέστηκαν με κάλυψη Ειδικών Δυνάμεων που είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν τα Περάσματα και τον χώρο της Βιαίας Διάβασης του Ποταμού!
Μπορούμε και εμείς να περάσουμε το Ποτάμι ...Το μήνυμα που έστειλε στην άλλη πλευρά   η «31 Μ/Κ ΤΑΞ ««ΚΑΜΙΑ»  δεν επιδέχεται αμφισβήτηση …Καιρός ήταν  να περάσουμε και στην Επίθεση Από 03 έως 07 Ιουλίου 2017, το Δ΄ Σώμα Στρατού με την ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΣ»), πραγματοποίησε εκπαίδευση στα Πλωτά Μέσα. Το προσωπικό εκπαιδεύτηκε σε αντικείμενα αναγνώρισης και εξασφάλισης ακτής, κατασκευής ελαφράς σχεδίας, κατασκευή γέφυρας μεταφοράς οχημάτων και πεζογέφυρας. Επίμετρο της εκπαίδευσης, αποτέλεσε η ΤΑΜΣ Βιαίας Διάβασης Ποταμού, που εκτελέσθηκε από την 31 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία (31 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΑΜΙΑ»), η οποία ενισχύθηκε από Μηχανικό Μάχης της 1ης Στρατιάς (730 ΤΜΧ-Γ/Φ) και του Δ΄ ΣΣ (744 ΤΜΧ-Γ/Φ). Να σημειωθεί οτι όλες οι ενέργειες εκτελέστηκαν με κάλυψη Ειδικών Δυνάμεων που είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν τα Περάσματα και τον χώρο της Βιαίας Διάβασης του Ποταμού!

 veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις