Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Το αιματηρό… μυστικό νεότητας του Πούτιν – Τι μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης (Photos)

Λίγα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Κυρίως όλα όσα μαθαίνονται είναι οι πληροφορίες που ο ίδιος δίνει στα μέσα ενημέρωσης.

Τώρα, μια ενδιαφέρουσα είδηση έχει αρχίσει να κυκλοφορεί από μερίδα ρωσικών μέσων τα οποία ισχυρίζονται πως αποτελεί το… μυστικό νεότητας  του Ρώσου Προέδρου.
Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ ο Πούτιν για να ενισχύσει την υγεία του και για να μένει ακμαίος κάνει μπάνιο σε… αίμα από κέρατα ελαφιού Μαράλ.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που επικαλείται η Daily Mail, αυτός ακριβώς είναι  ο λόγος που ο Πούτιν επισκέπτεται τα βουνά Αλτάι. Πρόκειται, μάλιστα, για αρχαία πρακτική η οποία φέρεται να ενισχύει όχι μόνο την υγεία αλλά και της σεξουαλικές επιδόσεις στους άντρες.
Ο Πούτιν φέρεται να ξεκίνησε να ενδιαφέρεται για αυτή τη θεραπεία πριν από μια δεκαετία ενώ οπαδός της πρακτικής αυτής φέρεται να είναι και ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντεβέντεφ.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να μύησε στην πρακτική αυτή και τον  Ιταλό πρώην πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις