Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Tο NEO σκάφος της "ΦΤΩΧΗΣ" Γιάννας Αγγελοπούλου των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ (ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!)

Στην Ιθάκη βρίσκεται για διακοπές η Γιάννα Αγγελοπούλου. Ο φωτογραφικός την απαθανάτισε στο πανέμορφο νησί του Ιονίου με το νέο υπερπολυτελές σκάφος της οικογένειας.

Το μαγευτικό γιοτ ονομάζεται Okto και μήκος 66 μέτρα. Η τιμή του είναι… αστρονομική, καθώς ψάχνοντας κανείς στο διαδίκτυο διαπιστώνει πως το κόστος του είναι 54,5 εκατ. ευρώ. Κάποιες ιστοσελίδες μάλιστα, ανεβάζουν το κόστος του στα 69 εκατ. ευρώ.
Το σκάφος κατασκευάστηκε το 2014 από την εταιρεία ISA στην Ιταλία, στο ναυπηγείο της Ανκόνα, και παραδόθηκε στην οικογένεια το 2015. Το εξωτερικό του έχει σχεδιάσει ο Andrea Vallicelli , ενώ οι εσωτερικοί χώροι φέρουν την υπογραφή του Alberto Pinto.Πρόκειται για ένα σκάφος τεσσάρων καταστρωμάτων με ένα ultra-cool μαύρο κύτος και μια αλουμινένια υπερκατασκευή σε σκούρο ασημί.
Η χρήση των καμπυλωτών σχημάτων και των κεκλιμένων στιλιστικών γραμμών δημιουργεί μια αίσθηση ροής σε όλη τους εξωτερικούς χώρους επισκεπτών και προσθέτει στη λειτουργική διαρρύθμιση των χώρων του καταστρώματος περνώντας χωρίς κόπο στο πλούσιο εσωτερικό του.
Θεωρείται η επιτομή του στυλ και της πολυτέλειας στην κατηγορία του. Το σκάφος μεταξύ άλλων διαθέτει δύο τζακούζι, πισίνα ιδιωτικό γυμναστήριο, ελικοδρόμιο και κατάστρωμα 80τμ , ιδανικό για ηλιοθεραπεία και πάρτι. Διαθέτει πέντε καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα. Το σαλόνι-κινηματογράφος του σκάφους είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο σύστημα ήχου, καθώς και μια τηλεόραση με οθόνη plasma 103 ιντσών για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία εν πλω.
Όσο για τις τεχνικές προδιαγραφές του, η τελική ταχύτητά του φθάνει τους 18 κόμβους. Το Okto είναι σε θέση να φθάσει σε εμβέλεια τα 6.800 nm με την ισχύ των δύο CAT 3512C κινητήρων του.
Σημειώνεται πως το σκάφος φέρεται να είναι προς πώληση , όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα superyachts.com
Πηγή ΦΩΤΟ: inkefalonia.gr /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις