Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Τι απαντά η Aegean για τον «διαγωνισμό» με τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια - "Διαγωνισμός" - απάτη που προσφέρει δωρεάν αεροπορικά΄εισιτήρια

"Διαγωνισμός" - απάτη που προσφέρει δωρεάν αεροπορικά΄εισιτήρια έχει βομβαρδίσει facebook και ίντερνετ τις τελευταίες ώρες. O ψεύτικος διαγωνισμός τρέχει κάνοντας χρήση του ονόματος και των σημάτων της Aegean Airlines.

Είναι μάλιστα τέτοια η προχειρότητα του "διαγωνισμού" με τα εισιτήρια της Aegean καθώς όλα δείχνουν ότι οι εμπνευστές του έχουν χρησιμοποιήσει Google Translate για να τον συντάξουν μίας και η διατύπωση σε αρκετές περιπτώσεις είναι λανθασμένη. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας που επικαλείται το news247.gr, η Aegean δεν έχει καμία σχέση με το διαγωνισμό - απάτη.
Η Aegean προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης σε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις