Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Άλλαξε την καθημερινότητα σου , άλλαξε τους στόχους σου , σε λίγο καιρό δεν θα έχουν σημασία ..!

Σώσε ότι μπορείς ,όπως μπορείς !

Αυτό που ζεις είναι ένα ψέμα , ο πολιτισμός , το κράτος , η ασφάλεια του πολιτισμού σου είναι ένα ψέμα !


Και το Πάσχα για σένα πρόβατο έρχεται ταχέως!

Μερικά πράγματα όντως δεν τα γνωρίζω πχ αν ο οικονομικός Αρμαγεδδών θα προηγηθεί του Πολέμου η το ανάποδο !!….

Αν η επισιτιστική κρίση θα έρθει εξαιτίας του οικονομικού Αρμαγεδδών η εξαιτίας κάποιου στημένου Ιού !

Το σίγουρο είναι ότι καλπάζουν και θα είσαι πολύ μαλάκας να πιστεύεις ότι όλα όσα γίνονται σήμερα θα κοπάσουν προς την ηρεμία … τίποτα δεν θα κοπάσει …το αντίθετο από εδώ και περα θα έρχονται τα γεγονότα αυξημένα γεωμετρικά !!

Μέτρα λοιπόν , σκέψου λοιπόν ..για πόσο καιρό ακόμα θα καταφέρνουν να κοροϊδεύουν τον πλανήτη με ψεύτικα νούμερα ευημερίας , πόσο καιρό θα δουλεύουν τους επενδυτές με τεχνητές αποδόσεις;

Μετά κοίτα την κατάντια σου , είσαι ένας Ζήτουλας με Βούλα και υπογραφή…ναι μην κουνιέσαι , μην φουσκώνεις σαν γαλόπουλο… από την στιγμή που ψήφισες ένα δημοψηφισμα ΟΧΙ και ανεχτικες να στο κάνουν ΝΑΙ ..είσαι απόλυτα συμμέτοχος στο έγκλημα ….!!

Αν δεν σου πετάξουν το ξεροκόμματο …εσύ πεινάς …ξανά ..αν δεν σου δώσουν το ξεροκόμματο..ενώ έχεις την καλύτερη χώρα παραγωγής της Ευρώπης ..με το καλύτερο κλίμα στον κόσμο και την καλύτερη θάλασσα στον κόσμο …ΕΣΥ ..ΜΑΛΑΚΑ ..ΠΕΙΝΑΣ !!

Όταν λοιπόν θα φτερνιστει ο Τραμπ εσύ θα πάθεις κρυοπαγήματα !!!!!!!!

Άλλαξε την καθημερινότητα σου ΤΩΡΑ … άλλαξε τους στόχους σου ΤΩΡΑ ..γιατί έχεις μπλέξει και σύντομα θα κλαις ΜΑΛΑΚΑ!

ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΑ ….σήμερα τα κανάλια σου έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ ότι θα φύγει η Eldoranto ..αντι να κάνουν πάρτι που γλιτώνουμε ..(ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΧΑΧΑΧ…σιγά μην αφήσουν το χρυσό δαμάλι) το χρυσό της χώρας για ένα ξεροκόμματο … και εσύ τους παρακολουθεις …τους ακούς και δεν τους πνίγεις μέσα σε κάνα νιπτήρα !



Το κινητακι των 200 ευρώ που ζαχαρώνεις καντο ένα ζευγάρι κατσικακια … δεν έχεις που να τα βάλεις ; Βρες άνθρωπο να έχει μέρος και συνεργασου !!

Την ρουφιανιά που θες να κάνεις για να πάρεις την νέα δουλεία ..μετάτρεψε την σε ηθικό κανόνα και σε νέες σχέσεις ανθρωπινές … μάθε να έχεις σχέσεις ανθρώπινες ξανά όπου η προσωπική επιβίωση δεν υπάρχει αλλά υπάρχει η επιβίωση όλων , όλης της ομάδας !!

Μάθε οτι μας γ@μανε επειδή ο καθένας λέει εγώ κοιτάζω να επιβιώσω , εγώ κοιτάζω την οικογένεια μου …και έτσι το Τέρας παιρνει δύναμη από όλους μας ξεχωριστά …αν δεν το κάναμε αυτό και όλοι μας κοιτούσαμε όλους τότε το Τέρας θα έπεφτε μέσα σε μια μέρα !!

Δεν παίζει ούτε μια στο Τρις να επιβιώσεις μόνος σου αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις ώστε ο οργανισμός ανθρωπότητα να ξαναγίνει υγιής !!

Σχέσεις με ευθύνη ο ένας του άλλου , προστασία ο ένας του άλλου , νέοι στόχοι που θα έχουν να κάνουν μόνο με το τι έχεις να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο , πως θα αλλάξεις όλα όσα έγιναν …νέες σχέσεις αγάπης , αδελφότητας , πατριωτισμού..κοινά όνειρα ..κοινή στόχοι ..κοινή εργασία .. κοινός μόχθος για να ξυπνήσει μέσα στην ψυχή σου ξανά ότι ξέχασες !!

Είσαι ασθενής βαριά .. αν δεν κάνεις αυτά …θα πεθάνεις ! …Ίσως όχι υλικά άμεσα άλλα σίγουρα πνευματικά σύντομα!

Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις