Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

EKTAKTO - Οι Anonymous Greece ξαναχτύπησαν

«Είμαστε Χακτιβιστές και όχι εγκληματίες» αναφέρουν, υποστηρίζοντας ότι πραγματοποίησαν Botnet attack στα συστήματα της ΤτΕΜία ημέρα μετά τη
δημοσιοποίηση φακέλων με αρχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, η οργάνωση Anonymous Greece υποστηρίζει ότι ξαναχτύπησε, πραγματοποιώντας Botnet attack στα συστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος.
Με ανάρτησή του στο facebook, οι Anonymous Greece υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν ειρωνείες από την ΤτΕ, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε Χακτιβιστές και όχι εγκληματίες! Υποστηρίζουμε τον Ελληνικό λαό. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε ΠΑΝΤΑ μαζί τους! Η Τράπεζα της Ελλάδος και οι ειρωνείες της είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί Botnet attack στα συστήματα της. Τα χτυπήματα επηρεάζουν τα συστήματα και λιγότερο το site. #AnonymousGreece».
Οι Anonymous Greece ξαναχτύπησαν - Εικόνα 0
Σε νεώτερη ανάρτησή τους, με διαφορά λίγων λεπτών, ανέφεραν πως «ότι και να προσπαθείτε να κάνετε για να αποφύγετε τις επιθέσεις, εμείς θα βρίσκουμε τον τρόπο να σας χτυπάμε! Στηρίζουμε τους Έλληνες πολίτες και σας περνάμε το δικό μας μήνυμα! Αυτός είναι ο τρόπος μας για να σας δείξουμε ότι διαφωνούμε σε κάποια πράγματα! Είμαστε ακτιβιστές , χακτιβιστές και δρούμε μέσα απο το διαδίκτυο! #AnonymousGreece».
Οι Anonymous Greece ξαναχτύπησαν - Εικόνα 1
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις