Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ALESSANDRO MELUZZI, ΙΤΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένας Ιταλός ψυχίατρος, πολιτικός, συγγραφέας και ακαδημαϊκός, ο Alessandro Meluzzi, ξετυλίγει μια ολόκληρη λίστα με τους λόγους για τους οποίους το Ισλάμ ποτέ
δεν θα μπορέσει να γίνει αποδεκτό σαν
μια επίσημη θρησκεία της Ιταλίας. Ο μουσουλμάνος στον οποίο απευθύνεται ο Ιταλός αυτός ψυχίατρος δεν έχει λόγια να απαντήσει στα επιχειρήματα που του παρουσιάζονται, αλλά παρατηρώντας κανείς την έκφραση του προσώπου του μπορεί εύκολα να καταλάβει ποιες είναι οι προθέσεις του απέναντι στον ψυχίατρο.
Ένα από τα σημαντικότερα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο Ιταλός, είναι η έλλειψη ελευθερίας στο Ισλάμ να επιτρέπει στους πιστούς του να αποχωρίσουν όποια στιγμή θέλουν από τη θρησκεία αυτή σε σύγκριση με τις άλλες θρησκείες. Ακόμα, όπως υποστηρίζει, ενώ οι βουδιστές, χριστιανοί κλπ επιτρέπουν οποιονδήποτε πιστό άλλης θρησκείας να ιδρύσει δικό του ναό, στο Ισλάμ σε μουσουλμανικές περιοχές ή χώρες υπάρχει ρητή απαγόρευση.
Μην αφήνετε γυναίκες μπούρκες στα μαγαζιά σας διότι, επειδή στην Ευρώπη δεν υπάρχει ο νόμος της Σαρίας, οι μουσουλμάνες κλέβουν ό,τι μπορούν με το κόλπο που θα δείτε στα επόμενα βίντεο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 

Γυναίκες με χιτζάμπ θέλουν να πάρουν λεφτά από το ταχυδρομείο, ο υπάλληλος όμως δεν τους δίνει τίποτα διότι δεν μπορεί να δει τα πρόσωπα τους με αποτέλεσμα αυτές να κάνουν σκηνή. Στην Γερμάνια δίνεις την ταυτότητα, αλλά πρέπει να επιβεβαιωθεί και η φωτογραφία η οποία βρίσκεται επάνω στην ταυτότητα.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις