Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ family

Όταν έχεις γράψει από πριν τα γεγονότα που ζουμε κουράζεσαι να Ακολουθείς το ίδιο ψέμα που μας ποτιζουν ξανά και ξανά για να ενημερώνεις, σου βγάζει και ένα γέλιο όλη υπόθεση και ενα αει σιχτιρι !

Τι ειδήσεις δηλαδή να ενημερώσεις τον συνάνθρωπό σου; να του μεταφέρεις τα ψέματα που λένε οι ηθοποιοί;
Σήμερα μας έχει πιάσει μία διαφορετική νότα πιο διασκεδαστική… Αν και τρολάρουμε την εξουσία χρόνια τώρα… Σήμερα προτιμούμε να σπαταλήσουμε το χρόνο μας σε παιχνίδι και πείραγμα!
Αυτοί που ήρθαν να σε σώσουν, αυτοί που στην αρχή για 6 μήνες τους έλεγες ήρωες… και μην κάνεις τον ανήξερο όλοι κάνουμε την πατάτα μας καποια στιγμή ,αποκαλύφθηκε τελικά ότι είναι μία οικογένεια με διαφορετικές ορέξεις απο το να είναι επαναστάτες!
Και από ότι φαίνεται αυτή η οικογένεια σκοπεύει να φτιάξει μεγάλη φαμίλια από βολεμένους ώστε να συνεχίζει να τρώει με χρυσά κουτάλια για πολλά χρόνια!
Αφού μας δούλεψαν τόσο καλά λοιπόν, αφού το Ναι το κάναν όχι και δεν άνοιξε ρουθούνι, αφού έβαλαν υπογραφές μέχρι και στις κάλτσες τους…. Κάποια στιγμή ακόμα και αυτοί που είναι » βολεμένοι» πια ψηφοφόροι… Θα πρέπει να πάρουν αλλα και να παρουμε την πραγματική εικόνα με το τι έχουμε να κάνουμε σχετικά με το θέμα του ΣΥΡΙΖΑ φαμιλια!
Βέβαια όλο αυτό το παραμύθι για να μπούμε και εμείς μέσα στο κλίμα αυτων που πιστεύουν ότι υπάρχει δεξιά ή αριστερά, ότι η ψήφος έχει δύναμη και μπορεί να αλλάξει πράγματα, ότι οι αποφάσεις που παίρνουμε είναι μόνο δικές μας… Και γενικά η ελεύθερη επιλογή και η δύναμη της «δημοκρατίας»…
Γιατι αν θέλαμε να δείξουμε την πραγματική φαμίλια θα έπρεπε από τους τριακόσιους μέσα να βγάλουμε φατσούλες…
Εν παση περίπτωση μην το κουράζουμε τα έχουμε ξαναπεί… Σας δείχνουμε Λοιπόν πως εμείς φανταστήκαμε τη φαμίλια του ΣΥΡΙΖΑ… Και μην ξεχνάς ήρθαν για να μας σώσουν!!
Για να μην πληγώσετε το καλλιτεχνικό μας πνεύμα διαμοιράστε το βιντεάκι…. Αλλιώς ο πιανίστας δεν θα ξαναπαίξει μουσική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις