Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Η 32Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ «ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΛΩΝΑ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Η πιο νευραλγική επιχειρησιακά μονάδα του Στρατοπέδου Γεωργούλα η 32η Ταξιαρχία, μεταφέρεται Αυλώνα. Βαρύ το πλήγμα για την τοπική οικονομία.

Υπό «διωγμό» η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών από τον Βόλο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, υπάρχει ειλημμένη απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, για την

κατάργηση της πιο νευραλγικής επιχειρησιακά μονάδας, όπως είναι η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, από το Στρατόπεδο Γεωργούλα του Βόλου, και η μεταφορά της στον Αυλώνα.
Σε αναβρασμό συνολικά 1.000 στρατιωτικοί και στρατιώτες. Βαρύ το πλήγμα για την τοπική οικονομία και όχι μόνο αν εφαρμοστεί η συγκεκριμένη απόφαση.
Σύμφωνα με έγγραφο που ήρθε αρχές της εβδομάδας, η μετεγκατάσταση γίνεται άμεσα εντός Ιανουαρίου 2018, μέχρι 26 του μηνός, προκειμένου να μην υπάρχουν αντιδράσεις.
«Χρυσώνουν το χάπι» σε άλλες περιοχές μετά τις αντιδράσεις με το κλείσιμο του κέντρου εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στον Αυλώνα, η γνωστή μέθοδος της υδροκέφαλης Αθήνας, να καλύψουν τα συμφέροντα της πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχικός σχεδιασμός δεν προέβλεπε την μετεγκατάσταση της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, αλλά μετά τις έντονες αντιδράσεις στην Αττική για το κλείσιμο του κέντρου στον Αυλώνα επιλέχτηκε τα χτυπήματα να δοθούν σε άλλες περιοχές στην επαρχία όπως ο Βόλος.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ (16/12/2017) ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις