Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Πως και γιατί η Ρωσία δεν βοήθησε ποτέ την Ελλάδα. Θα βοηθήσει τώρα;

ΡΩΣΙΑ vs ΕΛΛΑΔΑΣ: Η Ρωσία δεν βοήθησε ποτέ την Ελλάδα. Θα βοηθήσει τώρα;


Πολλοί περιμένουν να μας βοηθήσει, ακόμη και μας σώσει, η Ορθόδοξη Ρωσία. Η Ρωσία όμως ποτέ δεν βοήθησε την Ελλάδα, σύμφωνα με την Ιστορία. Ούτε και τώρα θα το πράξει, απ’ ότι
αρχίζει να φαίνεται, διότι η Ρωσία πρέπει να παίξει τον ρόλο του «κακού» στην εγκαθίδρυση της παμπάλαιας Τάξης Πραγμάτων που μας την παρουσιάζουν ως Νέα. Ο ρόλος της Ρωσίας είναι ύποπτος, επειδή υπάρχουν πολλά περίεργα σημεία στην πολιτική της, παράλληλα ετοιμάζεται για πόλεμο και ως γνωστόν πόλεμος με έναν δεν γίνεται. Πρέπει να υπάρχει και εχθρός, αλλά όταν δεν υπάρχει τέτοιος, τον δημιουργούν. Ο ρόλος του Πούτιν ξεσκεπάζεται σιγά-σιγά και όλο και περισσότεροι Έλληνες διαπιστώνουν ότι έκαναν λάθος που πίστεψαν σ’ αυτόν. Και εγώ, που γράφω αυτά, είχα παραπλανηθεί, αλλά πρέπει να τονισθεί ότι τα αισθήματα των λαών διαφέρουν από τα αισθήματα των ηγεσιών τους.

Πριν αρχίσει η καταγραφή των συμπεριφορών της Ρωσίας προς την Ελλάδα κατά την διάρκεια της Ιστορίας, ας δούμε την προσφορά της Ελλάδος προς την Ρωσία όπως την περιέγραψε ο Ακαδημαϊκός και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χρυσόστομος Α. Παπαδόπουλος.
Εδώ για συνέχεια

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις