Υλικά
800 γρ φιλέτο πέρκας
6 κσ χυμό λεμονιού
½ κούπα ξηρό λευκό κρασί
¼ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κσ μουστάρδας Ντιζόν ( ή τρεις, αν το θέλετε πιο πικάντικο)
2 κσ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα πέρκας (αν είναι κατεψυγμένα τα έχουμε προηγουμένως ξεπαγώσει), τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200o για 15΄- 20΄ανάλογα με το πάχος τους.
Η λεμονάτη πέρκα ταιριάζει άψογα με ρύζι, με πατάτες αλλά και με βραστά χόρτα ή λαχανικά.
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ενα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στην Γερμανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά την δημοσίευση συμπερασμάτων 23 διεθνών ιολόγων,
-
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Έχει εμπνεύσει εκατοντάδες βιβλία, σενάρια ταινιών, θεατρικά έργα. Ανά τους αιώνες αποτελεί το σκηνικό θ...
-
Ανδρέας Αγγελής ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ....
-
Μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι η λογοκρισία που επιβάλλει το Facebook πραγματοποιείται μέσω αλγορίθμων. Κι όμως όπως αποδεικνύει ρεπορτάζ της ε...
-
Συναγερμός σήμανε σε περιοχή των Ιωαννίνων, όταν εντοπίστηκαν νεκροί δύο άνθρωποι στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου