Υλικά
800 γρ φιλέτο πέρκας
6 κσ χυμό λεμονιού
½ κούπα ξηρό λευκό κρασί
¼ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κσ μουστάρδας Ντιζόν ( ή τρεις, αν το θέλετε πιο πικάντικο)
2 κσ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα πέρκας (αν είναι κατεψυγμένα τα έχουμε προηγουμένως ξεπαγώσει), τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200o για 15΄- 20΄ανάλογα με το πάχος τους.
Η λεμονάτη πέρκα ταιριάζει άψογα με ρύζι, με πατάτες αλλά και με βραστά χόρτα ή λαχανικά.
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Σε ΦΕΚ με ημερομηνία 18 Μαρτίου ανακοινώνεται το τέλος των rapid test για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.
-
Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ, στο Λαγονήσι, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
-
Ζει απομονωμένος σε ένα χωριό έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Μιχάλης Καλογεράκης.
-
Σεξ: Στις ταινίες οι ηθοποιοί υποδύονται και δείχνουν τις ικανότητες τους ανάλογα με το πόσο ...αληθινοί είναι.
-
Ο 33χρονος κατήγγειλε ότι μετά το εμβόλιο καταστράφηκε η καριέρα του – Έχει ακόμα μυϊκούς σπασμούς Σφίγγοντας τα δόντια προσπαθεί να
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου