Υλικά
800 γρ φιλέτο πέρκας
6 κσ χυμό λεμονιού
½ κούπα ξηρό λευκό κρασί
¼ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κσ μουστάρδας Ντιζόν ( ή τρεις, αν το θέλετε πιο πικάντικο)
2 κσ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα πέρκας (αν είναι κατεψυγμένα τα έχουμε προηγουμένως ξεπαγώσει), τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200o για 15΄- 20΄ανάλογα με το πάχος τους.
Η λεμονάτη πέρκα ταιριάζει άψογα με ρύζι, με πατάτες αλλά και με βραστά χόρτα ή λαχανικά.
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης, που κατηγορείται ότι εκβίαζε την βουλευτή Μαγνησίας και πρώην ...
-
Άγνωστη παραμένει η τύχη του πληρώματος του σκάφους, το οποίο όδευε προς την Αίγυπτο
-
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Μάκης Βορίδης εισήχθη εκτάκτως σε νοσοκομείο της Αττικής,
-
Ένα ελληνικό δεξαμενόπλοιο τύπου suezmax έπαθε βλάβη από έκρηξη στο μηχανοστάσιο, σύμφωνα με πληροφορίες του TradeWinds.
-
Ο Παγκόσμιος Συμβούλιο Υγείας Τιμά τον Καθηγητή Δρ. Σουχαρίτ Μπακντί με ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΑΡΡΟΥΣ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ Στις 3 Ιουλίου 2...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου