Υλικά
800 γρ φιλέτο πέρκας
6 κσ χυμό λεμονιού
½ κούπα ξηρό λευκό κρασί
¼ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κσ μουστάρδας Ντιζόν ( ή τρεις, αν το θέλετε πιο πικάντικο)
2 κσ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα πέρκας (αν είναι κατεψυγμένα τα έχουμε προηγουμένως ξεπαγώσει), τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200o για 15΄- 20΄ανάλογα με το πάχος τους.
Η λεμονάτη πέρκα ταιριάζει άψογα με ρύζι, με πατάτες αλλά και με βραστά χόρτα ή λαχανικά.
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Aπώλεια της παιδιάτρου Κατερίνας Τσερλεντάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.
-
Ενώ σε ολόκληρο τον πλανήτη οι αποκαλύψεις γύρω από τα εμβόλια έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας,
-
Μια μητέρα και η λεσβία ερωμένη της κατηγορήθηκαν για τα αηδιαστικά βασανιστήρια, τον βιασμό και τη δολοφονία της 20 μηνών κόρης της.
-
ΕΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ...
-
Συμπατριώτης μας το 2019 είχε ζητήσει την έκδοση Διαβατηρίου προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά και την ταυτότητά του από την έκδοση της οπο...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου