Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Ο Πούτιν είπε πώς αναπτύχθηκαν τα νέα Ρωσικά όπλα

© Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
 Επίδειξη δοκιμής των στρατηγικών πυραυλικών συστημάτων SARMAT σε   video κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση
ΜΟΣΧΑ, 5 Μαρτίου – RIA Νέα. Η ανάπτυξη των  νέων τύπων όπλων από την Ρωσία διήρκεσε για πολλά

χρόνια και κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Δήλωσε  ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας.
«Την 1η Μαρτίου, το μήνυμα αφορούσε νέες τεχνολογίες και συστήματα όπλων που αποσκοπούν  στην προστασία της Ρωσίας, στην παροχή στρατηγικής ισοτιμίας και, συνεπώς, στην αύξηση της διεθνούς ασφάλειας», δήλωσε ο Πούτιν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στις  εργασίες για τη σύγχρονη τεχνολογία  εμπλέκονται «χιλιάδες άνθρωποι, εκατοντάδες μηχανικοί  ερευνητικών  ομάδων των βιομηχανικών επιχειρήσεων.
Ο αρχηγός του κράτους ευχαρίστησε την υπηρεσίας  FSB  για την αποτελεσματική κάλυψη αυτών των έργων
“Παρακαλώ να σταματήσετε  να προσπαθείτε  να αποκτήσετε πρόσβαση στις  πληροφορίες ξένων  υπηρεσίες πληροφοριών  πολιτικού , οικονομικού  και αμυντικού  προσανατολισμού ”, -. πρόσθεσε
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν. στο μήνυμα  του προς το κοινοβούλιο παρουσίασε τα νεότερα είδη ρωσικών όπλων που δεν έχουν ανάλογες μορφές  στον κόσμο. Αυτό είναι το σύστημα πυραύλων «SARMAT”,  τα υποβρύχια μη επανδρωμένα αεροσκάφη, οι  πύραυλοι  cruise με πυρηνική ενέργεια, το συγκρότημα των πυραύλων της αεροπορίας “ Dagger”,   λέιζερ και  υπερηχητικά όπλα.
Ομιλία συνοδεύτηκε από το προσωπικό από τις νέες τεχνολογίες και τα μοντέλα των υπολογιστών της δουλείας τους.
Ο Πρόεδρος τόνισε ότι η Ρωσία δεν  απειλεί κανέναν και δεν έχει την πρόθεση να επιτεθεί σε κανέναν, αλλά οι νέες εξελίξεις έχουν σχεδιαστεί για να «εξασφαλίσει την ασφάλεια της χώρας».
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις