Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Απίστευτο: Άνδρας έπνιξε πάνθηρα με τα ίδια του τα χέρια [εικόνες]

Μιλώντας στις αρμόδιες αρχές, ο Κάουφμαν ισχυρίστηκε ότι κατευθυνόταν προς το μονοπάτι, όταν ο πάνθηρας εμφανίστηκε και του επιτέθηκε ρίχνοντας τον κάτω.
Δρομέας στο Κολοράντο κατάφερε να επιβιώσει από επίθεση πάνθηρα παλεύοντας με το άγριο ζώο μέχρι θανάτου και τώρα μιλάει για την τραυματική εμπειρία του.

Ο λόγος για τον 31χρονο Τράβις Κάουφμαν που αποκάλυψε την Πέμπτη τα όσα έζησα. Όλη η ζωή πέρασε από τα μάτια του και αμέσως ενεργοποίησε τα πιο ζωώδη ένστικτα του προκειμένου να αντεπεξέλθει σε έναν άμεσο αγώνα για επιβίωση, αφού ενώ έτρεχε σε ένα πάρο ένας πάνθηρας άρχισε να τον καταδιώκει.
Το τρομακτικό περιστατικό διεξήχθη στις 4 Φεβρουαρίου στο βουνά Fort Collins του Κολοράντο και ο 31χρονος ανακαλεί χαρακτηριστικά να ακούει πευκοβελόνες να ποδοπατούνται ακριβώς από πίσω του μέχρι που γύρισε για να αντικρίσει το τρομακτικό ζώο.
Η υπόθεση είναι γνωστή αρκετές ημέρες, ωστόσο ο Τράβις αποφάσισε να αποκαλύψει την ταυτότητά του αρκετές ημέρες αργότερα.
Μιλώντας στις αρμόδιες αρχές, ο Κάουφμαν ισχυρίστηκε ότι κατευθυνόταν προς το μονοπάτι, όταν ο πάνθηρας εμφανίστηκε και του επιτέθηκε ρίχνοντας τον κάτω. Το ζώο άρχισε να τον γρατζουνάει στο πρόσωπο και τα χέρια τραυματίζοντας σοβαρά τον δρομέα.
«Ανέβαινε προς το πρόσωπο μου και έτσι σήκωσα τα χέρια μου για να το καλύψω και εκείνο άρπαξε τα χέρια μου και τον καρπό μου και από εκεί άρχισε να επιτίθεται στο πρόσωπο και τον λαιμό μου. Εκείνη τη στιγμή ο ενστικτώδης τρόμος μου εξελίχθηκε σε ένστικτο επιβίωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια πάλεψε με τον πάνθηρα ρίχνοντάς τον από πάνω του στο έδαφος και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του με μια πέτρα, ενώ επεχείρησε να το μαχαιρώσει στο λαιμό με κλαδιά. Ενώ πάλευαν κατέληξαν στη νότια πλευρά του μονοπατιού. «Από εκεί και πέρα ήταν σαν αγώνας πάλης», είπε.
Πράγματι χρησιμοποιώντας το γόνατό του κατάφερε να κλειδώσει στο έδαφος τα πίσω πόδια του ζώου και στην συνέχεια χρησιμοποίησε το πόδι του για να πνίξει το μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Μολονότι ο Κάουφμαν κατάφερε τελικώς να νικήσει, ο πάνθηρας κατάφερε να τον τραυματίσει αρκετά άσχημα σε πολλά μέλη του σώματος. Χρειάστηκαν μάλιστα 20 ράμματα για τα σκισίματα στα μάγουλα και τη μύτη.
Παρά την έκβαση της 10λεπτης μάχης ο Τράβις δεν ήταν σίγουρος αν το ζώο ήταν νεκρό και φοβούμενο άρχισε να τρέχει 3 μίλια μακριά για να φύγει από το πάρκο. Εκεί βρει έναν άλλο δρομέα και έναν επισκέπτη του πάρκου, οι οποίοι τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Δρομέας έπνιξε με τα χέρια πάνθηρα που του επιτέθηκε [εικόνες]Δρομέας έπνιξε με τα χέρια πάνθηρα που του επιτέθηκε [εικόνες]Δρομέας έπνιξε με τα χέρια πάνθηρα που του επιτέθηκε [εικόνες]Δρομέας έπνιξε με τα χέρια πάνθηρα που του επιτέθηκε [εικόνες]Δρομέας έπνιξε με τα χέρια πάνθηρα που του επιτέθηκε [εικόνες]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις