Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Η «πυροσβέστρια» Κατερίνα Μονογυιού

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης όπου φιλοξενείται προσωρινά ένα τμήμα
της Π.Υ. Ερμούπολης η πολιτευθείσα στις Κυκλάδες με το κόμμα της Ν.Δ. κ. Αικατερίνη Μονογυιού.
Η συνάντηση με το Προεδρείο του Σωματείου μας και τον Διοικητή της Υπηρεσίας Αντιπύραρχο Χριστόδουλο Παπαμιχαήλ πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, όπου αναλύθηκαν οι διαδικασίες μεταστέγασης της Π.Υ. Ερμούπολης λόγω επικινδυνότητας του κτιρίου που στεγάζονταν μέχρι πρότινος.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λειτουργία της Υπηρεσίας όπου έχει διασπαστεί σε τρία διαφορετικά σημεία του νησιού, αλλά συνάμα επισημάνθηκε η ετοιμότητα που παρουσιάζει το προσωπικό για την αντιμετώπιση περιστατικών στο νησί κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.
Αναλύθηκαν τα προβλήματα των Πυροσβεστών στον Νομό Κυκλάδων και τέθηκαν ζητήματα πανελλαδικής εμβέλειας που ταλανίζουν τον κλάδο μας γενικότερα.
Από την πλευρά της η κυρία Μονογυιού υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στην ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων μας.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις