Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΥΤΟΣ Αυτός είναι ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΟΝΤΗΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Κοσμάς Απέργης
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΟΝΤΗΤΟΥΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ" ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"!..
(τού Θανάση Γκόρδη)
Στο παρακάτω βίντεο (διάρκειας μόλις 1'53":
https://www.facebook.com/1000218442…/videos/539635716774566/ )
θα τον ακούσετε να εκστομίζει:
- "ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑ"!..
- "Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"!
- "Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΣΦΑΖΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ"!
- "Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΕΣΦΑΞΕ ΕΒΡΑΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ"!..
Δείτε το βίντεο και φρίξτε με το θράσος του, αλλά προσέξτε και την αμηχανία και τον εκνευρισμό των παιδιών (κάποια στιγμή στο τέλος τού βίντεο ένα από αυτά σηκώνεται και φεύγει από την αίθουσα ως ένδειξη διαμαρτυρίας, και μπράβο του).
Το συμβάν αυτό - που ευτυχώς μαγνητοσκόπησε κρυφά κάποιος μαθητής - διαδραματίστηκε σε αίθουσα διδασκαλίας στο Λύκειο Καστελλάνων Κέρκυρας τον περασμένο Μάρτιο.
Ο συγκεκριμένος είναι αναπληρωτής καθηγητής και προσελήφθη για να διδάσκει Βιολογία και Χημεία.
Αλλά βρήκε την ευκαιρία να κάνει και προπαγάνδα διαστρέβλωσης τής Ιστορίας υπό την αναρχοκομμουνιστική εθνομηδενιστική "εκδοχή" στους μαθητές του! Οι οποίοι, όπως θα δείτε στο βίντεο, δείχνουν έντονη δυσαρέσκεια, αλλά, όπως είναι φυσικό, δεν έχουν την ιστορική γνώση να αποστομώσουν τον ανεκδιήγητο εθνομηδενιστή.
Γονέας μαθητή (τού οποίου το όνομα έχω στην διάθεσή μου), μόλις ενημερώθηκε από τον γιο του για τις αθλιότητες αυτές τού ακροαριστερού καθηγητή, προέβη (ΕΥΓΕ!) σε έγγραφη καταγγελία, με αποδέκτες την Εισαγγελέα Πρωτοδικών, την τοπική Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τους Συλλόγους Καθηγητών και Γονέων - Κηδεμόνων.
Ο Απέργης, όμως, "έπεσε στα μαλακά" (προφανώς και λόγω κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ), αφού η ποινή που τού επιβλήθηκε ήταν η επίπληξη (!), ο αποκλεισμός του από συνοδός καθηγητής στην πενθήμερη εκδρομή (μεγάλο "πλήγμα"...), αλλά και η απόσπαση στο Λύκειο Αργυράδων τής νότιας Κέρκυρας (να δηλητηριάζει τα μυαλά των μαθητών εκεί...).
Σήμερα συνεχίζει να διδάσκει στο 5ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας.
Στα χέρια τέτοιων απάτριδων και ανιστόρητων καθηγητών καταντήσαμε να επαφίεται η διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση των Ελληνόπουλων...
Όχι απλά με την ανοχή των κυβερνήσεων, αλλά με την σκανδαλώδη προστασία και κάλυψή τους!..
Σημειώνεται ότι το 2014 ο Απέργης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό τής "ΑΝΤΑΡΣΥΑ" στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Πληροφορήθηκα δε από κατοίκους τής Κέρκυρας, ότι έχει την υποστήριξη τής εβραϊκής κοινότητας, ενώ, όπως φαίνεται και στο προφίλ του
( https://www.facebook.com./cosmas.aperyis ), δίπλα στο έμβλημα των "Αντιφά" έχει το άστρο τού Δαυίδ τής σημαίας τού Ισραήλ (το οποίο, άλλωστε, φημίζεται για τον "αντιρατσισμό" και τον "αντιφασισμο" του προς τούς Παλαιστίνιους, και όχι μόνο!..).
ΕΡΩΤΩ τούς αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και την νέα υπουργό Παιδείας:
1) Τι θα κάνετε κυρία Νίκη Κεραμέως για τον συγκεκριμένο καθηγητή που κατά παράβαση και των εκπαιδευτικών καθηκόντων του, αλλά και τού Συντάγματος (το οποίο επιβάλλει την αναπτυξη τής εθνικής συνείδησης στα σχολεία, και όχι την αποδόμησή της), αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την νευραλγική θέση λειτουργήματος που τού εμπιστεύθηκε η πολιτεία (και πληρώνεται για αυτή από το υστέρημα των Ελλήνων) για να προπαγανδίζει τις ανιστόρητες θέσεις τού πολιτικού και ιδεολογικού του χώρου;
Θα μείνει ουσιαστικά ατιμώρητος με μία επίπληξη;
2) Εσείς η ίδια κ. Κεραμέως δεσμευθήκατε πρόσφατα δημόσια ότι η Ιστορία στα σχολικά βιβλία θα έχει χαρακτήρα εθνικό και όχι "κοινωνικό"
(-σοσιαλιστικό).
Ποια μέτρα θα λάβετε, λοιπόν, από εδώ και πέρα (εγκυκλίους κλπ) για να ενημερωθούν οι αριστεροί καθηγητές ότι, είτε το θέλουν είτε όχι, θα διδάσκουν την αληθινή Ιστορία τού έθνους και όχι τα εθνομηδενιστικά ανιστόρητα ιδεολογικά "σκουπίδια" των κομμάτων τους;
ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.
Η ΣΩΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΕΘΝΙΚΗ" ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...) ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
https://www.facebook.com/pg/apofasismenoi/posts/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις